Рецепт Равіолі (класичний рецепт) фото

Равіолі (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Равіолі - різновид італійських"пельменів" , але їх відмінною рисою потрібно назвати тісто, яке готується на яйцях. Спробувавши один раз справжні равіолі, ви відразу відчуєте різницю.

Опис приготування:

У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати"Равіолі" (класичний рецепт). Начинка може бути м'ясною, рибної, з птиці, овочів або фруктів. Сьогодні у мене змішаний фарш з яловичини і свинини в рівних пропорціях. Коли я спробувала равіолі перший раз, то відразу зрозуміла: італійці знають толк в макаронних виробах! Це тісто не схоже на те, що ми звикли робити, воно інше і жахливо смачне, ідеально вариться і рветься. Обов'язково спробуйте приготувати равіолі з моїм рецептом!

  • Борошно - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 щіпки
  • М'ясний фарш - 250 грам (яловичий або змішаний)
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 1
Підготуйте продукти для тіста і фаршу. Я використовую змішаний фарш: шматочок яловичини, свинини.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 2
Просійте борошно в миску або на стіл. Зробіть поглиблення, покладіть яйця, сіль і ложку масла.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 3
Замісити круте тісто, вимішують добре, поки колобок не стане гладким і пружним. Муки може знадобиться трохи більше, дивіться по тесту. Готове тісто покладіть в пакет і дайте відпочити хвилин 30-40. Після цього тісто стане м'якше і податливі.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 4
Приготуйте фарш: перекрутити м'ясо через м'ясорубку, додайте дрібно порізану цибулю, сіль, спеції, пару столових ложок води (для соковитості). Добре перемішайте руками фарш, пам'ятайте його.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 5
Тісто розділи 4 рівних частини. Одну частину розкачайте максимально тонко, приблизно 1 мл.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 6
Чайною ложкою набирайте фарш і викладайте рівними рядами.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 7
Розкачайте другий лист тіста, накрийте перший лист з фаршем. Обережно ребром долоні пройдіться між рядами, придавите трохи тісто.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 8
Ножем для піци поріжте тісто на квадратики. Хвилястим ножем красивіше буде!
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 9
Для кращого закріплення потрібно вилочкою придавити краю равіолі.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 10
Доведіть воду до кипіння, приправити сіллю. Варіть равіолі 5-7 хвилин.
равіолі (класичний рецепт) - фото крок 11
Готові равіолі подайте з маслом і зеленню до столу! Можна запропонувати сметану, майонез або улюблений соус. Смачного!

Схожі рецепти