Рамен з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Рамен з яйцем - примітивне блюдо, що користується великою популярністю в країнах Далекого Сходу. Приготувати зможе навіть дитина, проте смак - дуже навіть нічого.
Сьогодні я покажу, як приготувати рамен з яйцем - просте в приготуванні блюдо, яке дуже популярно в азіатських країнах. Буквально за 5-10 хвилин за цим рецептом ви приготуєте смачне гаряче блюдо. Хай щастить!
- Квартира (упаковка) - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Яйця - 2 штуки
Наливаємо воду в каструлю, ставимо на швидкий вогонь, доводимо до кипіння.
У киплячу воду додаємо спеції з упаковки.
Туди ж додаємо локшину.
Щоб блюдо не було позбавленим смаку, туди ж додаємо спеції за смаком. Я люблю гостре, тому додав гострий чилі перець (мелений).
Варимо рамен 3 хвилини, після чого знімаємо з вогню.
Розбиваємо в блюдо два яйця і акуратно вилочкою як би топимо їх на дно каструлі. Важливо, щоб яйця потонули, а не плавали по поверхні - так вони повноцінно приготуються.
Подаємо до столу.