Рецепт Рамен з яйцем фото

Рамен з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Рамен з яйцем - примітивне блюдо, що користується великою популярністю в країнах Далекого Сходу. Приготувати зможе навіть дитина, проте смак - дуже навіть нічого.

Опис приготування:

Сьогодні я покажу, як приготувати рамен з яйцем - просте в приготуванні блюдо, яке дуже популярно в азіатських країнах. Буквально за 5-10 хвилин за цим рецептом ви приготуєте смачне гаряче блюдо. Хай щастить!

  • Квартира (упаковка) - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
рамен з яйцем - фото крок 1
Наливаємо воду в каструлю, ставимо на швидкий вогонь, доводимо до кипіння.
рамен з яйцем - фото крок 2
У киплячу воду додаємо спеції з упаковки.
рамен з яйцем - фото крок 3
Туди ж додаємо локшину.
рамен з яйцем - фото крок 4
Щоб блюдо не було позбавленим смаку, туди ж додаємо спеції за смаком. Я люблю гостре, тому додав гострий чилі перець (мелений).
рамен з яйцем - фото крок 5
Варимо рамен 3 хвилини, після чого знімаємо з вогню.
рамен з яйцем - фото крок 6
Розбиваємо в блюдо два яйця і акуратно вилочкою як би топимо їх на дно каструлі. Важливо, щоб яйця потонули, а не плавали по поверхні - так вони повноцінно приготуються.
рамен з яйцем - фото крок 7
Подаємо до столу.

Схожі рецепти