Рамен з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Квартира - популярна в азіатських країнах локшина, готувати яку дуже просто. Рекомендую спробувати приготувати рамен з яловичиною - дуже смачне і просте в приготуванні блюдо на азіатський манер.
Якщо вам доводилося бувати в Китаї, Кореї або Японії, то ви напевно бачили, що рамен там люди їдять кожен день. Це така універсальна локшина, додаючи до якої різні інгредієнти азіати отримують різні страви. В даному випадку я пропоную дуже простий рецепт рамена з яловичиною - по суті, нічого крім яловичини і часнику сюди не додається, однак блюдо виходить цілком нічого. Рекомендую спробувати.
- Квартира - 200 грам
- Яловичина (готова) - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
Рамен готуємо так, як зазначено на упаковці, однак разом з водою додаємо в каструлю і чашку бульйону.
Готову яловичину злегка розігріти на сковороді. Я просто підсмажив готову яловичу відбивну злегка.
Нарізаємо яловичину на невеликі кубики.
Додаємо яловичину в готовий рамен.
Перед подачею додаємо в рамен з яловичиною трохи рубленого часнику.
Гарненько перемішуємо - і страва готова. Можна подавати до столу.