Рецепт Рамен з яловичиною фото

Рамен з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Квартира - популярна в азіатських країнах локшина, готувати яку дуже просто. Рекомендую спробувати приготувати рамен з яловичиною - дуже смачне і просте в приготуванні блюдо на азіатський манер.

Опис приготування:

Якщо вам доводилося бувати в Китаї, Кореї або Японії, то ви напевно бачили, що рамен там люди їдять кожен день. Це така універсальна локшина, додаючи до якої різні інгредієнти азіати отримують різні страви. В даному випадку я пропоную дуже простий рецепт рамена з яловичиною - по суті, нічого крім яловичини і часнику сюди не додається, однак блюдо виходить цілком нічого. Рекомендую спробувати.

  • Квартира - 200 грам
  • Яловичина (готова) - 100 грам
  • Часник - 1 зубчик
рамен з яловичиною - фото крок 1
Рамен готуємо так, як зазначено на упаковці, однак разом з водою додаємо в каструлю і чашку бульйону.
рамен з яловичиною - фото крок 2
Готову яловичину злегка розігріти на сковороді. Я просто підсмажив готову яловичу відбивну злегка.
рамен з яловичиною - фото крок 3
Нарізаємо яловичину на невеликі кубики.
рамен з яловичиною - фото крок 4
Додаємо яловичину в готовий рамен.
рамен з яловичиною - фото крок 5
Перед подачею додаємо в рамен з яловичиною трохи рубленого часнику.
рамен з яловичиною - фото крок 6
Гарненько перемішуємо - і страва готова. Можна подавати до столу.

Схожі рецепти