Піца-рамен
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як приготувати піцу-рамен? Ніколи раніше не чули нічого подібного? Розповім про оригінальний спосіб використовувати локшину, як основу для приготування піци з будь-якою начинкою.
Якщо хто цікавиться новинками і популярними стравами, ті чули про рамен-бургер, який готується не з булочок, а на основі локшини. Спершу її потрібно відварити, потім підсмажити на сковороді і додати форму, далі використовуйте будь-які наповнювачі і соуси. Таку піцу розхапають за пару хвилин.
- Локшина «Ромен» - 2 штуки (кожна по 85-100 грам)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Соус для піци - 0, 5 склянки
- Моцарелла - 50 грам
- Оливки чорні - 3 штуки
- Пепероні - 3 скибочки

1. У каструлю налийте воду, посоліть і доведіть її до кипіння. У киплячу воду відправте локшину і варіть 3 хвилини.

2. Відкиньте лапшу на сито або злийте воду, поверніть локшину в каструлю і додайте оливкову олію, часниковий порошок, перемішайте.

3. Сковороду розігрійте з оливковою олією, викладіть рамен і підсмажте протягом 3 хвилин, за цей час локшина схопитися разом і утворюється основа для піци.

4. Змастіть піцу соусом, додати пепероні (натріть на тертці), нарізані оливки, тертий сир.

5. Надішліть піцу на п'ять хвилин в розігрітий до 180 градусів духовку.

6. Піцу розріжте шматочками і відразу подавайте до столу.