Рецепт Піца-рамен фото

Піца-рамен
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Локшина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Зробив, як приготувати піцу-рамен? Ніколи раніше не чули нічого подібного? Розповім про оригінальний спосіб використовувати локшину, як основу для приготування піци з будь-якою начинкою.

Опис приготування:

Якщо хто цікавиться новинками і популярними стравами, ті чули про рамен-бургер, який готується не з булочок, а на основі локшини. Спершу її потрібно відварити, потім підсмажити на сковороді і додати форму, далі використовуйте будь-які наповнювачі і соуси. Таку піцу розхапають за пару хвилин.

  • Локшина «Ромен» - 2 штуки (кожна по 85-100 грам)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Соус для піци - 0, 5 склянки
  • Моцарелла - 50 грам
  • Оливки чорні - 3 штуки
  • Пепероні - 3 скибочки
піца-рамен - фото крок 1
1. У каструлю налийте воду, посоліть і доведіть її до кипіння. У киплячу воду відправте локшину і варіть 3 хвилини.
піца-рамен - фото крок 2
2. Відкиньте лапшу на сито або злийте воду, поверніть локшину в каструлю і додайте оливкову олію, часниковий порошок, перемішайте.
піца-рамен - фото крок 3
3. Сковороду розігрійте з оливковою олією, викладіть рамен і підсмажте протягом 3 хвилин, за цей час локшина схопитися разом і утворюється основа для піци.
піца-рамен - фото крок 4
4. Змастіть піцу соусом, додати пепероні (натріть на тертці), нарізані оливки, тертий сир.
піца-рамен - фото крок 5
5. Надішліть піцу на п'ять хвилин в розігрітий до 180 градусів духовку.
піца-рамен - фото крок 6
6. Піцу розріжте шматочками і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти