Рамен локшина
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальники азіатської кухні напевно не раз замислювалися про те, як приготувати локшину рамен в домашніх умовах. Хочу поділитися з вами дуже простим і досить апетитним варіантом.
Ця страва - відмінний варіант ситного і нескладного обіду або вечері. Подавати локшину до столу можна як з бульйоном, так і без нього. Що стосується овочів, то ви можете використовувати і інші, які вам більше до смаку. Якщо ви не дуже любите гостре, то чилі можна і не класти.
- Бульйон - 1 літр (курячий або овочевий )
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Рисове вино - 2 Ст. Ложки
- Luk salotų - 3 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Імбир - За смаком
- Перецьь чилі - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Рамен локшина - 2 штуки
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. У каструлі розігрійте олію. Очистіть цибулю, морква, імбир, часник і подрібніть. Викладіть овочі в масло і обсмажте пару хвилин, помішуючи.
2. Влийте заздалегідь приготовлений бульйон. Додайте соєвий соус, рисове вино, трохи солі. При бажанні можна додати також зелень, наприклад. Доведіть до кипіння і на середньому вогні проваріть хвилин 10.
3. Щоб овочі не переварились, акуратно дістаньте їх з каструлі і відкладіть на час.
4. У бульйон тим часом відправте курячу грудку. Варіть на середньому вогні до готовності хвилин 20.
5. Злегка пам'ятаєте локшину, вийміть з упаковки.
6. Дістаньте курку з бульйону і Відведіть туди локшину. Варіть її буквально пару хвилин.
7. Злегка остигнула грудку наріжте великими шматочками. У тарілку для подачі викладіть локшину, овочі, курку і при бажанні додайте бульйон. Смачного!