Рецепт Рагу з помідорів і перцю фото

Рагу з помідорів і перцю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Апетитне і просте в приготуванні рагу з помідорів і перцю в домашніх умовах стане справжньою знахідкою для любителів овочевих страв. Рагу також може стати відмінним гарніром до м'яса або риби.

Опис приготування:

Це досить простий рецепт рагу з помідорів і перцю, який відмінно підійде для зайнятих господинь.

1. Насамперед необхідно підготувати овочі. Очистити цибулю і нарізати його дрібними кубиками, часник пропустити через прес.

2. Очищену моркву натерти на дрібній тертці.

3. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і відправити туди цибулю з часником. Обсмажити пару хвилин, а потім додати моркву.

4. Тим часом вимити і очистити від насіння солодкий перець. Нарізати його середніми кубиками або смужками.

5. Помідори можна при бажанні очистити від шкірки і нарізати також, як і перець.

6. На сковороду до обсмаженою овочам додати. Посолити і поперчити все за смаком, додати трохи паприки. Також рагу з помідорів і перцю в домашніх умовах можна доповнити не тільки іншими овочами, але і куркою, наприклад.

7. Викласти на сковороду перець і налити воду, щоб вона покрила овочі.

8. Гасити на середньому вогні близько 15 хвилин, а потім додати помідори. Дати їм трохи проваритися і блюдо можна знімати з вогню.

Зверху додати трохи подрібненої петрушки і можна подавати блюдо до столу.

Тепер ви знаєте, як зробити рагу з помідорів і перцю швидко і дуже смачно.

Смачного!

  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Помідор - 4 штуки
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Петрушка - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Це досить простий рецепт рагу з помідорів і перцю, який відмінно підійде для зайнятих господинь.

1. Насамперед необхідно підготувати овочі. Очистити цибулю і нарізати його дрібними кубиками, часник пропустити через прес.

2. Очищену моркву натерти на дрібній тертці.

3. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і відправити туди цибулю з часником. Обсмажити пару хвилин, а потім додати моркву.

4. Тим часом вимити і очистити від насіння солодкий перець. Нарізати його середніми кубиками або смужками.

5. Помідори можна при бажанні очистити від шкірки і нарізати також, як і перець.

6. На сковороду до обсмаженою овочам додати. Посолити і поперчити все за смаком, додати трохи паприки. Також рагу з помідорів і перцю в домашніх умовах можна доповнити не тільки іншими овочами, але і куркою, наприклад.

7. Викласти на сковороду перець і налити воду, щоб вона покрила овочі.

8. Гасити на середньому вогні близько 15 хвилин, а потім додати помідори. Дати їм трохи проваритися і блюдо можна знімати з вогню.

Зверху додати трохи подрібненої петрушки і можна подавати блюдо до столу.

Тепер ви знаєте, як зробити рагу з помідорів і перцю швидко і дуже смачно.

Смачного!

Схожі рецепти