Рагу з помідорів і перцю
(покроковий рецепт з фото)
Апетитне і просте в приготуванні рагу з помідорів і перцю в домашніх умовах стане справжньою знахідкою для любителів овочевих страв. Рагу також може стати відмінним гарніром до м'яса або риби.
Це досить простий рецепт рагу з помідорів і перцю, який відмінно підійде для зайнятих господинь.
1. Насамперед необхідно підготувати овочі. Очистити цибулю і нарізати його дрібними кубиками, часник пропустити через прес.
2. Очищену моркву натерти на дрібній тертці.
3. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і відправити туди цибулю з часником. Обсмажити пару хвилин, а потім додати моркву.
4. Тим часом вимити і очистити від насіння солодкий перець. Нарізати його середніми кубиками або смужками.
5. Помідори можна при бажанні очистити від шкірки і нарізати також, як і перець.
6. На сковороду до обсмаженою овочам додати. Посолити і поперчити все за смаком, додати трохи паприки. Також рагу з помідорів і перцю в домашніх умовах можна доповнити не тільки іншими овочами, але і куркою, наприклад.
7. Викласти на сковороду перець і налити воду, щоб вона покрила овочі.
8. Гасити на середньому вогні близько 15 хвилин, а потім додати помідори. Дати їм трохи проваритися і блюдо можна знімати з вогню.
Зверху додати трохи подрібненої петрушки і можна подавати блюдо до столу.
Тепер ви знаєте, як зробити рагу з помідорів і перцю швидко і дуже смачно.
Смачного!
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Помідор - 4 штуки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Петрушка - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Насамперед необхідно підготувати овочі. Очистити цибулю і нарізати його дрібними кубиками, часник пропустити через прес.
2. Очищену моркву натерти на дрібній тертці.
3. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і відправити туди цибулю з часником. Обсмажити пару хвилин, а потім додати моркву.
4. Тим часом вимити і очистити від насіння солодкий перець. Нарізати його середніми кубиками або смужками.
5. Помідори можна при бажанні очистити від шкірки і нарізати також, як і перець.
6. На сковороду до обсмаженою овочам додати. Посолити і поперчити все за смаком, додати трохи паприки. Також рагу з помідорів і перцю в домашніх умовах можна доповнити не тільки іншими овочами, але і куркою, наприклад.
7. Викласти на сковороду перець і налити воду, щоб вона покрила овочі.
8. Гасити на середньому вогні близько 15 хвилин, а потім додати помідори. Дати їм трохи проваритися і блюдо можна знімати з вогню.
Зверху додати трохи подрібненої петрушки і можна подавати блюдо до столу.
Тепер ви знаєте, як зробити рагу з помідорів і перцю швидко і дуже смачно.
Смачного!