Пшенична локшина з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель макаронних виробів, то пшеничне локшина з куркою і овочами вам сподобається. Досить просте в приготуванні, але дуже смачна страва. Це прекрасний варіант для вечері або обіду.
Якщо у вас немає часу на приготування вечері, а хочеться чогось оригінального, смачного і швидкого в приготуванні, то локшина з куркою і овочами - ідеальний для вас варіант. Пшенична локшина з куркою і овочами в домашніх умовах готується дуже швидко і легко, а результат безсумнівно порадує вас і вашу родину.
- Пшенична локшина - 300 грам
- Куряче філе - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки (червоний і жовтий)
- Морква - 1 штука
- Гливи - 30 грам
- Соєвий соус - 20 мілілітрів
- Паростки сої - 20 грам
- Устричний соус - 60 мілілітрів
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Кунжут - 30 грам
- Яйце - 1 штука (варене)
Пшеничну локшину необхідно відварити в киплячій підсоленій воді по інструкції на упаковці. Потім відкинути на друшляк і промити холодною водою.
Підготуємо всі інгредієнти: цибулю нарізаємо півкільцями, перець, морква і гливи - соломкою, паростки обшпарюємо окропом, а філе курки нарізаємо смужками.
Нарізане філе обсмажуємо пару хвилин на гарячій сковороді з рослинним маслом. Додаємо цибулю, соєвий соус і смажимо, помішуючи, хвилину.
Відправляємо в сковороду гливи, морква і перець, смажимо їх до напівготовності. Додаємо локшину, перемішуємо і смажимо 1 хвилину, помішуючи.
Потім на сковороду додаємо паростки сої та устричний соус. Акуратно все перемішуємо і готуємо ще хвилини 2-3.
Готову пшеничну локшину з куркою і овочами викладаємо на тарілку. Прикрашаємо зварених яйцем і посипаємо кунжутом.