Рецепт Пшенична локшина фото

Пшенична локшина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Локшина
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

У любителів азіатської кухні і не тільки хоча б раз виникало питання, як приготувати пшеничну локшину. Насправді все дуже просто, але я пропоную вам покроковий рецепт з фотографіями.

Опис приготування:

Використовувати пшеничне локшину в домашніх умовах можна не тільки в стравах азіатської кухні, але і як гарнір до м'яса, наприклад, а також подавати з овочами. При бажанні її можна доповнити пікантним соусом або тертим сиром.

  • Локшина - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода - 1 літр
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
пшенична локшина - фото крок 1
1. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння. Води повинні бути досить багато, щоб локшина відчувала себе вільно.
пшенична локшина - фото крок 2
2. Додайте в воду щіпку солі.
пшенична локшина - фото крок 3
3. В добре киплячу воду опустіть локшину.
пшенична локшина - фото крок 4
4. Час варіння залежить від самої локшини і майже завжди вказується на упаковці. В середньому процес займає 5-12 хвилин.
пшенична локшина - фото крок 5
5. Як тільки локшина стала м'якою і повністю однорідної всередині і зовні, вона готова.
пшенична локшина - фото крок 6
6. Акуратно відкиньте її на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
пшенична локшина - фото крок 7
7. І додайте трохи олії. От і все, пшеничне локшина готова. Смачного!

Схожі рецепти