Пшенична локшина
(покроковий рецепт з фото)
У любителів азіатської кухні і не тільки хоча б раз виникало питання, як приготувати пшеничну локшину. Насправді все дуже просто, але я пропоную вам покроковий рецепт з фотографіями.
Використовувати пшеничне локшину в домашніх умовах можна не тільки в стравах азіатської кухні, але і як гарнір до м'яса, наприклад, а також подавати з овочами. При бажанні її можна доповнити пікантним соусом або тертим сиром.
- Локшина - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 1 літр
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння. Води повинні бути досить багато, щоб локшина відчувала себе вільно.
2. Додайте в воду щіпку солі.
3. В добре киплячу воду опустіть локшину.
4. Час варіння залежить від самої локшини і майже завжди вказується на упаковці. В середньому процес займає 5-12 хвилин.
5. Як тільки локшина стала м'якою і повністю однорідної всередині і зовні, вона готова.
6. Акуратно відкиньте її на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
7. І додайте трохи олії. От і все, пшеничне локшина готова. Смачного!