Простий рецепт плову зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і дуже простих страв! Сьогодні я хочу розповісти простий рецепт плову зі свининою. Блюдо підкорить вас своєю легкістю в приготуванні і смаком. Приступаємо!
Тепер і ви знаєте, як приготувати смачний плов зі свининою з рису. Блюдо виходить дуже насиченим, ситним і наваристим. Плов зі свининою відмінно підійде на обід і вечерю, а також зможе нагодувати велику сім'ю. Обов'язково випробуйте рецепт дому та діліться враженнями в коментарях.
- Свинина - 800-900 грам (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста, морква - по 200 Грам
- Мал - 2 склянки (пропарений)
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Спеції - За смаком( сіль, перець чорний мелений, барбарис, зіра, куркума або каррі, паприка)
Промиваємо свинину, нарізаємо її на шматочки. На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії, обсмажуємо свинину до золотистої скоринки.
Очищаємо овочі. Цибулю дрібно рубаємо, а моркву натираємо на крупній тертці.
Відправляємо морква і цибуля в казан, додаємо спеції, перекладаємо м'ясо в казан. Гарненько все перемішуємо, tusim навколо 3 хвилин.
Додаємо склянку води, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності м'яса.
Засипаємо пропарений рис, акуратно розподіляємо його по всій поверхні. Наливаємо воду, накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати на повільному вогні.
Через 15 хвилин додаємо в плов нарізані шматочки часнику. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 5 хвилин. Плов готовий, його потрібно перемішати і подавати до столу. Смачного!