Рецепт Класичний рецепт плову зі свининою фото

Класичний рецепт плову зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал , Довгозерний рис , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Плов - східне блюдо з рису і м'яса. Готують плов з будь-якого м'яса і птиці, з грибами, і навіть з курагою і горіхами. Мої домочадці люблять свинину і я використовую класичний рецепт плову зі свининою.

Опис приготування:

Вважається, що справжній плов можна приготувати, використовуючи виключно баранину і ніяке інше м'ясо. Класичний рецепт плову зі свининою - теж дуже смачне і ароматне блюдо. Оскільки свинина - м'ясо не бідне на жирок, як і баранина, плов з нього виходить чудовий. Давайте подивимося, як його приготувати. Для приготування плову я використовую мультиварку, але коли у мене її ще не було, я готувала плов в сотейнику з товстим дном.

  • Свинина - 500 грам
  • Мал - 500 грам
  • Морква - 200 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Часник - 15 грам
  • Рослинна олія - 70 мілілітрів
  • Вода - 700 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
1
М'ясо промийте та висушіть, поріжте на невеликі кубики.
2
Морквина і цибулю очистити. Натріть на крупній тертці моркву, цибуля наріжте дрібними кубиками.
3
У чашу мультиварки налийте олію і обсмажте м'ясо до золотистої скоринки протягом 10 хв, .
4
Додайте моркву, цибуля і часник і смажте ще хвилин 5, поки вони не стануть золотистого кольору.
5
Додайте промитий рис, приправити сіллю, поперчіть і залийте водою. Поставте плов варитися на 40-50 хвилин.
6
Смачного!

Схожі рецепти