Помідори з моцарелою і песто
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Це рецепт простого і швидкого страви. Помідори з моцарелою і песто можуть бути як закускою, так і головним блюдом. Так що це дуже зручний варіант! А завдяки яскравим кольорам підніме настрій!
Опис приготування:
Завдяки цим рецептом ви навчитеся готувати соус песто. Якщо соусу вийде багато, його можна використовувати для іншої страви. Також можна подати все це з тостом або солоними крекерами. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати помідори з моцарелою і песто.
- Базилік - 50 грам (для соусу песто)
- Кедрові горішки - 50 грам (для соусу песто)
- Пармезан - 100 грам (для соусу песто)
- Часник - 1 зубчик (для соусу песто)
- Сіль - щіпка (для соусу песто)
- Помідор - 5 штук
- Моцарелла - 1 штука
Крок 1. Змішайте в мисці базилік, кедрові горішки, пармезан, часник, оливкова олія і сіль.
Крок 2. Подрібніть ці інгредієнти за допомогою блендера до пастоподібного стану.
Крок 3. Додайте трохи бальзамічного оцту. Акуратно перемішайте.
Крок 4. Поріжте моцарелу на шматочки розміром з виноградинку. Поріжте помідори слайсами.
Крок 5. Прикрасьте моцарелу і помідори соусом песто. Вуаля! Смачного!