Подлівной (дуже простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Мало які м'ясні страви обходяться без підливи. Але не у всіх вона виходить смачною і правильної. Сьогодні я розповім вам, як приготувати підливу швидко і без праці.
Така підлива відмінно підійде до будь-якого м'ясної страви, а також буде легко самостійно поєднуватися з будь-яким гарніром. Також така підлива стане незамінним доповненням до будь-якого дитячого страви. Ми можете змінювати рецепт підливи в залежності від ваших смакових пристрастей, наприклад, додати моркву або болгарський перець або зробити її вершкової, додавши вершки або сметану. Смачного!
- Вершкове масло - 30 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Гілки чебрецю - 4 штуки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Курячий бульйон - 1, 5 склянки (вода)
1
У сотейнику на середньому вогні розтопіть вершкове масло.
2
Додайте подрібнені цибулю, часник і чебрець. Томмі 5 хвилин, постійно помішуючи, до золотистого кольору.
3
Всипте борошно і варіть 1 хвилину помішуючи, потім влийте воду.
4
Як тільки підлива закипить, зменшіть вогонь і варіть його, помішуючи, до загустіння, хвилин 5.
5
Готово! Подавайте підливу до круп, овочам, м'яса.