Плов з морського коктейлю
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте плов з морського коктейлю на обід або вечерю. Рецепт - перед вами.
Цей простий рецепт плову з морського коктейлю - відмінна альтернатива м'ясу. Швидкий в приготуванні, він сподобається любителям страв на швидку руку. При бажанні такий плов можна доповнити спеціями за смаком і свіжими томатами, наприклад.
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Морський коктейль - 500 грам
- Мал - 250 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину. Вимити, очистити і натерти на тертці моркву. Солодкий перець вимити, очистити від насіння і нарізати тонкими скибочками. Очистити часник.
2. Морський коктейль опустити в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини, а потім відкинути на друшляк.
3. Мал залити холодною водою і промити як слід. Рецепт приготування плову з морського коктейлю підійде як для кухонної плити, так і для мультиварки.
4. На сковороду налити трохи олії і розігріти його. Викласти цибулю і часник, довести до золотистого кольору. Потім додати моркву і перець. Смажити на середньому вогні близько 3-5 хвилин до м'якості. Підсолити і поперчити за смаком.
5. Додати морський коктейль на сковороду, акуратно перемішати. Мал з'єднати з начинкою. Влити воду, підсолити трохи і варити на повільному вогні до готовності. Перед подачею на стіл прикрасити плов з морського коктейлю в домашніх умовах свіжою зеленню.