Рецепт Плов з морського коктейлю фото

Плов з морського коктейлю
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Плов

Приготуйте плов з морського коктейлю на обід або вечерю. Рецепт - перед вами.

Цей простий рецепт плову з морського коктейлю - відмінна альтернатива м'ясу. Швидкий в приготуванні, він сподобається любителям страв на швидку руку. При бажанні такий плов можна доповнити спеціями за смаком і свіжими томатами, наприклад.

  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Морський коктейль - 500 грам
  • Мал - 250 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
плов з морського коктейлю - фото крок 1
1. Очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину. Вимити, очистити і натерти на тертці моркву. Солодкий перець вимити, очистити від насіння і нарізати тонкими скибочками. Очистити часник.
плов з морського коктейлю - фото крок 2
2. Морський коктейль опустити в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини, а потім відкинути на друшляк.
плов з морського коктейлю - фото крок 3
3. Мал залити холодною водою і промити як слід. Рецепт приготування плову з морського коктейлю підійде як для кухонної плити, так і для мультиварки.
плов з морського коктейлю - фото крок 4
4. На сковороду налити трохи олії і розігріти його. Викласти цибулю і часник, довести до золотистого кольору. Потім додати моркву і перець. Смажити на середньому вогні близько 3-5 хвилин до м'якості. Підсолити і поперчити за смаком.
плов з морського коктейлю - фото крок 5
5. Додати морський коктейль на сковороду, акуратно перемішати. Мал з'єднати з начинкою. Влити воду, підсолити трохи і варити на повільному вогні до готовності. Перед подачею на стіл прикрасити плов з морського коктейлю в домашніх умовах свіжою зеленню.

Схожі рецепти