Салат з морського коктейлю
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.
Салат з морського коктейлю смачне і корисне блюдо. Морський коктейль, це білок, а спаржа - клітковина і вітаміни. Салат з морського коктейлю можна готувати на святковий стіл, він гідний цього!
Опис приготування:
Салат з морського коктейлю подають теплим, на гарнір до нього відмінно підійде відварну картоплю. Листя салату обов'язково добре промийте і просушіть, листя салату потрібно рвати руками, тому, що при нарізці ножем вони стають гіркими. Морський коктейль повністю розморозити, злийте воду і добре промийте під проточною водою, а у спаржі зріжте сухі кінчики. Приготована спаржа повинна бути злегка хрусткою. Перш ніж робити цей салат на святковий стіл, потренеруйтесь на своїх домашніх! Адже вам знадобиться майстерність, щоб приготувати спаржу і морський коктейль. Ці інгредієнти дуже легко зіпсувати. Успіхів і приємного апетиту
- Морський коктейль - 500 грам
- Спаржа зелена - 450 грам
- Зелений салат - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
- Каєнський перець - 5 грам
- Суміш перців - За смаком
- Морська сіль - За смаком
Морський коктейль розморозити, промити в проточній воді.
Спаржу обрізати, нарізати часточками по 2 см, на сковороді розігрійте 4 ст л масла, покладіть спаржу і тушкуйте під кришкою 6-10 хвилин. Викладіть на тарілку.
Морський коктейль обсмажити на сильному вогні 4-5 хвилин. Повернути спаржу на сковороду, додати сіль і перець, тертий часник. Змішати, прожарити ще 2 хвилини.
На тарілку викладіть листя салату і шматочки лимона.
Зробіть заправку з 2 ст л оливкової олії, соку половини лимона, солі і кайенского перцю.
Змішайте морський коктейль, листя салату і заправку.