Салат з морського коктейлю з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите легкі, корисні і вишукані салати, на зразок тих, що подають в ресторанах, тоді варто звернути увагу на цей нескладний варіант, як приготувати салат з морського коктейлю з яйцем.
Цей салатик ідеально впорається з роллю аперитиву для святкового столу. Він дуже симпатично виглядає при подачі. Крім того, він настільки апетитний, що відмінно розігріває апетит, якщо подавати його невеликими порціями
- Морський коктейль - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Маринований огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Рукола - 1 пучок
- Сіль, перець, майонез - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1
Яйця відварити круто і остудіть.
2
Морський коктейль викладіть на сковороду з невеликою кількістю оливкової олії і обсмажте кілька хвилин, помішуючи. Рідину, що утворилася акуратно злийте. Додайте сіль і перець за смаком.
3
Маринований огірочок наріжте дрібними кубиками.
4
Тонкими скибочками наріжте помідор.
5
Вимийте і висушіть рукколу. При бажанні можна використовувати також мікс-салат.
6
Яйця очистіть і наріжте акуратно кожне на 4 частини.
7
На тарілку для подачі викладіть пару скибочок помідорів, трохи руколи і огірочків. Додайте майонез. Зверху викладіть морський коктейль. Доповніть двома четвертинками яйця. Додатково можна присипати зеленню або дрібкою перцю, наприклад. Смачного!