Плов з качки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Одна з варіацій на тему плову для любителів качиного м'яса. Готувати легко і приємно, плов з качки виходить дуже смачний і ароматний. Ділюся нескладним рецептом.
Плов з качки - ароматне і ситне блюдо. Качка взагалі добре поєднується з рисом, а вже в цій страві вона особливо гарна. Рецепт приготування плову з качки нескладний, переконайтеся в цьому самі. І, нехай навіть сама назва страви звучить дещо страхітливо, Не бійтеся - рецепт плову з качкою з фото допоможе вам в цьому і все у вас вийде Удачі на кухні і приємного апетиту! 
- Качка - 1, 5 кілограма
 - Мал - 500 грам
 - Морква - 200 грам
 - Цибуля - 150 грам
 - Часник - 4-5 зубчиків
 - Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
 - Спеції для плову - 2-3 Щепоток
 - Рослинна олія - 150 грам
 

Качку моєму, обробляв, на шматки і обсмажити на олії до рум'яної скоринки.

Заливаємо обсмажені шматки качки водою, додаємо чайну ложку солі і спеції, і тушкуємо приблизно 1.5 годину.

Поки гаситься качка, займемося овочами. Чистимо цибулю та моркву. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо все разом на рослинному маслі до готовності.

Добре промити рис під проточною водою. Промиваємо доти, поки вода не стане прозорою.

Казань, в якому гаситься качка, додаємо рис, обсмажену моркву і сіль.

Перемішуємо. Якщо треба - додаємо води. Рівень води над рисом повинен бути приблизно 1.5 см. Викладаємо зубчики часнику - очищеного або в шкірці. Закриваємо кришкою і готуємо на середньому вогні хвилин 30. Потім пробуємо рис. Якщо він готовий - прибираємо плов з плити і хвилин через 15 можна подавати до столу.