Плов з качки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Серед всіх численних варіантів приготування плову цей простий рецепт плову з качки в мультиварці, на мій погляд, один з кращих, адже смак у нього настільки приголомшливий, що неможливо встояти.
Плов - це дуже смачне і ситне блюдо, яке досить легко готується, тому воно дуже часто зустрічається в нашому повсякденному меню. Зазвичай я готую його за класичним рецептом, але іноді привношу і невеликі зміни, зокрема замість свинини використовую для приготування інше м'ясо. Смак у страви тоді виходить зовсім інший, та й аромат змінюється, і сьогодні я хочу поділитися з вами одним з таких рецептів і розповісти, як приготувати плов з качки в мультиварці. Завдяки тому, що качине м'ясо досить жирне, то саме блюдо виходить соковите і розсипчасте, плюс в ньому є досить багато корисних для організму мікроелементів і вітамінів. Загалом, цей простий рецепт плову з качки в мультиварці обов'язково вам стане в нагоді, особливо якщо ви вирішите трохи урізноманітнити своє меню.
- Стегна качки з жирком - 450-500 грам (без кістки та шкіри)
- Рис для плову - 400-500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вода - 1000-1200 мілілітрів
- Головки часнику - 2-3 штук
- Масло рослинне - За смаком
- Зіра - За смаком
- Сіль - За смаком