Плов з качки в мультиварці

Серед всіх численних варіантів приготування плову цей простий рецепт плову з качки в мультиварці, на мій погляд, один з кращих, адже смак у нього настільки приголомшливий, що неможливо встояти.
опис приготування:
плов — це дуже смачне і ситне блюдо, яке досить легко готується, тому воно дуже часто зустрічається в нашому повсякденному меню. Зазвичай я готую його за класичним рецептом, але іноді привношу і невеликі зміни, зокрема замість свинини використовую для приготування інше м'ясо. Смак у страви тоді виходить зовсім інший, та й аромат змінюється, і сьогодні я хочу поділитися з вами одним з таких рецептів і розповісти, як приготувати плов з качки в мультиварці. завдяки тому, що качине м'ясо досить жирне, то саме блюдо виходить соковите і розсипчасте, плюс в ньому є досить багато корисних для організму мікроелементів і вітамінів. Загалом, цей простий рецепт плову з качки в мультиварці обов'язково вам стане в нагоді, особливо якщо ви вирішите трохи урізноманітнити своє меню.
- Стегна качки з жирком— 450-500 грам(без кістки та шкіри)
- Рис для плову— 400-500 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- вода— 1000-1200 мілілітрів
- головки часнику— 2-3 штук
- Масло рослинне— За смаком
- зіра— За смаком
- сіль— За смаком







Схожі рецепти

Плов з качки
Одна з варіацій на тему плову для любителів качиного м'яса. Готувати легко і приємно, плов з качки виходить дуже смачний і ароматний. Ділюся нескладним рецептом. опис приготування: Плов з качки — ароматне і ситне блюдо. Качка взагалі добре поєднується з рисом, а вже в цій страві вона особливо ...
читати далі
Філе качки в мультиварці
Смачне і соковите філе качки відмінно підійде до будь-якого гарніру. Смачна вечеря вам гарантований, і найголовніше — без особливих зусиль. опис приготування: Філе качки дуже поживне і ситне м'ясо. При приготуванні в духовці або обсмажуванні на сковороді не завжди виходить досягти хорошого рез...
читати далі
М'ясо качки в мультиварці
Оригінальна і майже екзотичну страву. Таке не часто зустрінеш на наших столах, тому його можна сміливо приготувати на свято або сімейне торжество. опис приготування: Любителям птиці і екзотики присвячується. обробити качку, промийте, зробіть надрізи на шкірі і обсмажте на сковороді. Потім скла...
читати далі
Борщ з качки
Дуже смачний ситний виходить борщик з качки. Подається гарячим зі сметаною, зеленню і свіжий хліб. опис приготування: Проваріть качине м'ясо не менше години. Додайте підготовлені порізані овочі. Заправте суп засмажкою, варіть все пару хвилин - і вимикайте. качка (частина тушки) — 800-900 гр...
читати далі
Бульйон з качки
Бульйон з качки — це смачний і поживний навар, який готують разом з овочами. На такому бульйоні можна приготувати будь-яку першу страву, а можна просто випити його вприкуску з птахом. опис приготування: ніжний, смачний і наваристий бульйон з качки в домашніх умови - ідеальне рішення для "; роз...
читати далі