Філе качки в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачне і соковите філе качки відмінно підійде до будь-якого гарніру. Смачна вечеря вам гарантований, і найголовніше - без особливих зусиль.
Філе качки дуже поживне і ситне м'ясо. При приготуванні в духовці або обсмажуванні на сковороді не завжди виходить досягти хорошого результату. Пропоную вам спробувати рецепт приготування філе качки в мультиварці. В цьому випадку у вас вийде смачне і ароматне, ніжне і соковите м'ясо до якого можна подати будь-який гарнір, а також свіжі овочі. Отже, простий рецепт приготування філе качки в мультиварці для вас. Готуйте і насолоджуйтеся результатом. Хай щастить! 
- Філе качки - 800 грам (відмінно підійдуть грудки)
 - Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
 - Суміш сухих трав - 1-2 Ст. Ложок(koriandr, базилік, кріп)
 - Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
 - Гірчичний - 1, 5 Ст. Ложки
 - Перець чорний мелений - 2 щіпки
 - Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
 

Нарізати качине філе шматками середнього розміру.

Змішати соєвий соус, трави, гірчицю, перець і замаринувати в цій суміші шматочки філе. Ми залишаємо хвилин на 30.

Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями. Якщо вам не особливо подобається цибулю - можна порізати його подрібніше і він під час гасіння практично розчиниться.

Наливаємо в чашу мультиварки масло і викладаємо цибулю. Включаємо мультиварку на режим "випічка" і обсмажуємо цибулю хвилин 10.

Викладаємо на обсмажену цибулю замариновані шматочки качиного філе, встановлюємо мультиварку в режим "гасіння" і виставляємо час готування 2 годину.

В кінці готування у нас повинно вийти приблизно ось так. Якщо вам не потрібна зайва підлива, її можна злити і протушенние качку підсмажити в режимі "випічка" хвилин 15-20. А сік, утворився при гасінні, можна використовувати для приготування інших страв.