М'ясо качки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна і майже екзотичну страву. Таке не часто зустрінеш на наших столах, тому його можна сміливо приготувати на свято або сімейне торжество.
Любителям птиці і екзотики присвячується. Обробити качку, промийте, зробіть надрізи на шкірі і обсмажте на сковороді. Потім складіть шматочки качки в мультиварку, додайте половину склянки води, сіль і спеції за смаком і тушкуйте півгодини. Далі додайте порізані кільцями апельсини і цибулю-порей, і готуйте ще 1 час. На стіл подавайте, посипавши свіжою зеленню. Смачного!
- Качка - 2, 5 кілограма
- Апельсин - 4 штуки
- Лук-пориста - 2 штуки
- Сіль, спеції - За смаком
Обробити качку на шматочки, шкіру не видаляйте, добре промийте проточною водою.
На шкірі зробіть надрізи у вигляді сіточки, це дозволить м'яса краще прожаритися і обсмажте шматочки м'яса на сковороді до рум'янцю.
Потім складіть шматочки качки в мультиварку, додайте половину склянки води, сіль і спеції за смаком і тушкуйте півгодини.
Апельсини і цибулю наріжте кільцями і викладіть поверх м'яса в мультиварці. Увімкніть режим випічки і готуйте 1 час. На стіл подавайте, посипавши свіжою зеленню.