Рецепт М'ясо качки в мультиварці фото

М'ясо качки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Фрукти, Апельсин, Качка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Оригінальна і майже екзотичну страву. Таке не часто зустрінеш на наших столах, тому його можна сміливо приготувати на свято або сімейне торжество.

Любителям птиці і екзотики присвячується. Обробити качку, промийте, зробіть надрізи на шкірі і обсмажте на сковороді. Потім складіть шматочки качки в мультиварку, додайте половину склянки води, сіль і спеції за смаком і тушкуйте півгодини. Далі додайте порізані кільцями апельсини і цибулю-порей, і готуйте ще 1 час. На стіл подавайте, посипавши свіжою зеленню. Смачного!

  • Качка - 2, 5 кілограма
  • Апельсин - 4 штуки
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Сіль, спеції - За смаком
м'ясо качки в мультиварці - фото крок 1
Обробити качку на шматочки, шкіру не видаляйте, добре промийте проточною водою.
м'ясо качки в мультиварці - фото крок 2
На шкірі зробіть надрізи у вигляді сіточки, це дозволить м'яса краще прожаритися і обсмажте шматочки м'яса на сковороді до рум'янцю.
м'ясо качки в мультиварці - фото крок 3
Потім складіть шматочки качки в мультиварку, додайте половину склянки води, сіль і спеції за смаком і тушкуйте півгодини.
м'ясо качки в мультиварці - фото крок 4
Апельсини і цибулю наріжте кільцями і викладіть поверх м'яса в мультиварці. Увімкніть режим випічки і готуйте 1 час. На стіл подавайте, посипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти