Рецепт Пизи з м'ясом фото

Пизи з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Традиційні білоруські пірожочкі - пизи, неодмінно порадують своїм смаком навіть найдосвідченіших любителів кулінарії. Хрусткі з соковитою м'ясною начинкою, вони так і тануть у роті. Неодмінно спробуйте!

До вашої уваги прекрасний рецепт приготування пизи в домашніх умовах. З інгредієнтів вам знадобиться: фарш (свинина + яловичина), яйце, мука, сир, крохмаль, картопля, цибуля ріпчаста, масло рослинне, сіль, перець і спеції. До столу, пизи подаються в гарячому вигляді. Обов'язково зі сметанкою і присипані зеленню. Удачі в приготуванні і гарного дня!

  • Сир - 250 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Крохмаль - 1 Склянка
  • Картопля - 3-4 штук
  • Сіль - За смаком
  • Фарш м'ясний - 300 грам (свинина + яловичина)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
пизи з м'ясом - фото крок 1
Натріть на дрібній тертці картопля.
пизи з м'ясом - фото крок 2
Змішайте картопля, крохмаль і сир.
пизи з м'ясом - фото крок 3
Додайте борошно і сіль.
пизи з м'ясом - фото крок 4
Замісити тісто. Якщо погано ліпиться - додайте ще картоплі.
пизи з м'ясом - фото крок 5
Пропустіть фарш з цибулею через м'ясорубку.
пизи з м'ясом - фото крок 6
Додайте сіль, яйце і спеції за смаком. Ретельно перемішайте.
пизи з м'ясом - фото крок 7
Розкачайте тісто як на пельмені. Сформуйте коржики товщиною 5-6 мм. В середину кожного коржика вкладіть м'ясну начинку.
пизи з м'ясом - фото крок 8
З тіста сформуйте кульки.
пизи з м'ясом - фото крок 9
Підігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть пизи на сковороду.
пизи з м'ясом - фото крок 10
Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
пизи з м'ясом - фото крок 11
Обсмажені пизи складіть в каструлю. Додайте сіль, перець, коріандр і лавровий лист. Залийте гарячою водою, так щоб пизи не плавали, а тільки злегка були прикриті водою.
пизи з м'ясом - фото крок 12
На повільному вогні тушкуємо пизи 20 хвилин. Тушкуємо до готовності фаршу, за цей час пизи вбере весь бульйон.
пизи з м'ясом - фото крок 13
Все готово! До столу подавайте зі сметанкою, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти