Пизи з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Традиційні білоруські пірожочкі - пизи, неодмінно порадують своїм смаком навіть найдосвідченіших любителів кулінарії. Хрусткі з соковитою м'ясною начинкою, вони так і тануть у роті. Неодмінно спробуйте!
До вашої уваги прекрасний рецепт приготування пизи в домашніх умовах. З інгредієнтів вам знадобиться: фарш (свинина + яловичина), яйце, мука, сир, крохмаль, картопля, цибуля ріпчаста, масло рослинне, сіль, перець і спеції. До столу, пизи подаються в гарячому вигляді. Обов'язково зі сметанкою і присипані зеленню. Удачі в приготуванні і гарного дня!
- Сир - 250 грам
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Склянка
- Картопля - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
- Фарш м'ясний - 300 грам (свинина + яловичина)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Натріть на дрібній тертці картопля.
Змішайте картопля, крохмаль і сир.
Додайте борошно і сіль.
Замісити тісто. Якщо погано ліпиться - додайте ще картоплі.
Пропустіть фарш з цибулею через м'ясорубку.
Додайте сіль, яйце і спеції за смаком. Ретельно перемішайте.
Розкачайте тісто як на пельмені. Сформуйте коржики товщиною 5-6 мм. В середину кожного коржика вкладіть м'ясну начинку.
З тіста сформуйте кульки.
Підігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть пизи на сковороду.
Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
Обсмажені пизи складіть в каструлю. Додайте сіль, перець, коріандр і лавровий лист. Залийте гарячою водою, так щоб пизи не плавали, а тільки злегка були прикриті водою.
На повільному вогні тушкуємо пизи 20 хвилин. Тушкуємо до готовності фаршу, за цей час пизи вбере весь бульйон.
Все готово! До столу подавайте зі сметанкою, прикрасивши зеленню. Смачного!