Рецепт Пизи фото

Пизи
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 50 хв.

Пизи - це дуже популярне польське блюдо. Тісто для пизи готується без яєць, але з додаванням крохмалю і сирої картоплі, що надає йому гарну форму і еластичність. Обов'язково приготуйте!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування пизи. З інгредієнтів вам потрібно: сир, мука, крохмаль картопляний, картопля, фарш м'ясний, цибуля ріпчаста, часник, сіль, перець, паприка мелена. Приготувати пизи можна двома способами, або обсмажити в олії, а потім залити водою і тушкувати до готовності, або просто відварити. Особисто мені, до душі варені пизи, в будь-якому випадку, вирішувати вам. До столу подавайте з маслом і сметаною. Хай щастить!

  • Сир - 250 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Крохмаль картопляний - 1 Склянка
  • Картопля - 3 штуки
  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Паприка - За смаком
пизи - фото крок 1
Підготуємо начинку. Фарш з цибулею пропустіть через м'ясорубку, додайте пропущений через прес часник, сіль, перець і паприку. Перемішайте.
пизи - фото крок 2
Картопля промийте і очистіть від шкірки. Потім натріть на дрібній тертці, як на деруни.
пизи - фото крок 3
До натертої картоплі додайте борошно, сіль, крохмаль і сир. Замішайте круте еластичне тісто.
пизи - фото крок 4
Розкачайте тісто в корж товщиною 0, 5 см. За допомогою склянки видавіть з тіста кола. У центр кожного покладіть одну чайну ложку начинки.
пизи - фото крок 5
Защипніть тісто по краях і сформуйте колобки.
пизи - фото крок 6
Пизи відваріть в окропі 5-7 хвилин. Або ж обсмажте на олії, а потім додайте води і тушкуйте до готовності. Вибір за вами!
пизи - фото крок 7
Додайте масло і сметану і подавайте до столу. Смачного!