Піта зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Їжа на винос - найсмачніша. Хто ж не любить піцу, Заурма або пиріг? Не завжди можна бути впевненими в якості використаних продуктів, тому пропоную рецепт, як приготувати піту зі свининою.
Це дуже смачна страва, яке підходить як для вечері, так і для походу на пікнік. Піту можна купити вже готову, а можна спекти її самостійно. В якості начинки використовують найрізноманітніші інгредієнти: свинину, курку, яловичину. Або ж використовують тільки одні овочі. В якості соусу можна використовувати томатний, вершковий або будь-який інший на ваш розсуд. Блюдо поживна і оригінальне, тому його з гордістю можна подавати до столу.
1. М'ясо миємо, витираємо насухо, нарізаємо смужками і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії (до утворення рум'яної скоринки).
2. Готуємо овочі: моєму все, половину цибулини очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями, помідори також нарізаємо тонкими кільцями, перець болгарський і огірок нарізаємо смужками. Своїм та висушуємо листя салату і зелень. Капусту дрібно кришимо.
3. Піту розрізаємо не до кінця, змащуємо соусом, а всередину кладемо спершу салат, потім картопля фрі, капусту з зеленню, смажену свинину, болгарський перець, огірки, цибулю і помідори. Ще раз поливаємо соусом, Придавлюємо верхньою частиною піти і відразу подаємо до столу. Смачного!
- Буханець - 2 штуки
- Свинина - 250-300 грам
- Помідор - 1 штука
- Цибулина - 0, 5 штуки
- Листя салату - 4 штуки
- Перець болгарський - 0, 5 штуки
- Огірок - 1 штука
- Картопля фрі - За смаком
- Капуста - За смаком
- Зелень - За смаком
- Соус - За смаком
1. М'ясо миємо, витираємо насухо, нарізаємо смужками і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії (до утворення рум'яної скоринки).
2. Готуємо овочі: моєму все, половину цибулини очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями, помідори також нарізаємо тонкими кільцями, перець болгарський і огірок нарізаємо смужками. Своїм та висушуємо листя салату і зелень. Капусту дрібно кришимо.
3. Піту розрізаємо не до кінця, змащуємо соусом, а всередину кладемо спершу салат, потім картопля фрі, капусту з зеленню, смажену свинину, болгарський перець, огірки, цибулю і помідори. Ще раз поливаємо соусом, Придавлюємо верхньою частиною піти і відразу подаємо до столу. Смачного!