Рецепт Піта зі свининою фото

Піта зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Їжа на винос - найсмачніша. Хто ж не любить піцу, Заурма або пиріг? Не завжди можна бути впевненими в якості використаних продуктів, тому пропоную рецепт, як приготувати піту зі свининою.

Опис приготування:

Це дуже смачна страва, яке підходить як для вечері, так і для походу на пікнік. Піту можна купити вже готову, а можна спекти її самостійно. В якості начинки використовують найрізноманітніші інгредієнти: свинину, курку, яловичину. Або ж використовують тільки одні овочі. В якості соусу можна використовувати томатний, вершковий або будь-який інший на ваш розсуд. Блюдо поживна і оригінальне, тому його з гордістю можна подавати до столу.

1. М'ясо миємо, витираємо насухо, нарізаємо смужками і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії (до утворення рум'яної скоринки).

2. Готуємо овочі: моєму все, половину цибулини очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями, помідори також нарізаємо тонкими кільцями, перець болгарський і огірок нарізаємо смужками. Своїм та висушуємо листя салату і зелень. Капусту дрібно кришимо.

3. Піту розрізаємо не до кінця, змащуємо соусом, а всередину кладемо спершу салат, потім картопля фрі, капусту з зеленню, смажену свинину, болгарський перець, огірки, цибулю і помідори. Ще раз поливаємо соусом, Придавлюємо верхньою частиною піти і відразу подаємо до столу. Смачного!


  • Буханець - 2 штуки
  • Свинина - 250-300 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Цибулина - 0, 5 штуки
  • Листя салату - 4 штуки
  • Перець болгарський - 0, 5 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Картопля фрі - За смаком
  • Капуста - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Соус - За смаком
Це дуже смачна страва, яке підходить як для вечері, так і для походу на пікнік. Піту можна купити вже готову, а можна спекти її самостійно. В якості начинки використовують найрізноманітніші інгредієнти: свинину, курку, яловичину. Або ж використовують тільки одні овочі. В якості соусу можна використовувати томатний, вершковий або будь-який інший на ваш розсуд. Блюдо поживна і оригінальне, тому його з гордістю можна подавати до столу.

1. М'ясо миємо, витираємо насухо, нарізаємо смужками і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії (до утворення рум'яної скоринки).

2. Готуємо овочі: моєму все, половину цибулини очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями, помідори також нарізаємо тонкими кільцями, перець болгарський і огірок нарізаємо смужками. Своїм та висушуємо листя салату і зелень. Капусту дрібно кришимо.

3. Піту розрізаємо не до кінця, змащуємо соусом, а всередину кладемо спершу салат, потім картопля фрі, капусту з зеленню, смажену свинину, болгарський перець, огірки, цибулю і помідори. Ще раз поливаємо соусом, Придавлюємо верхньою частиною піти і відразу подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти