Піта з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Піта з фаршем і овочами - це смачні котлети з овочами, загорнуті в лаваш, присмачені соусом. Смачно, соковитий, ситно! Якщо ви зробите піту самі, а не купите в кіоску, отримаєте велике задоволення.
Піту з фаршем і овочами найкраще подавати з соусом з йогурту, в який доданий часник, мідь, сік лимона і терта цедра, сіль, перець. Зробіть його на свій смак або подайте готовий соус. Він повинен бути гострий і легкий. Так як в котлети доданий гострий перець, то пита з фаршем і овочами в цілому вийде гострим блюдом. Воно буде ідеально поєднуватися з пивом. Підійде дорослим здоровим людям. Успіхів і приємного апетиту!
- Лаваш - 2 штуки
- Фарш - 400 грам
- Огірок - 1 штука
- Гострий перець - 2 штуки
- Braai - 1 штука (жменю)
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Гострий соус - За смаком
- Помідори черрі - 10 штук
- Рукола - 4 склянки
- Лимон (Cedra) - 1 Ст. Ложка
Зелень подрібнити в блендері.
Порізати гострий перець.
У блендер додати перець і змішати.
До фаршу додайте зелень з перцем, приправити сіллю.
Сформуйте плоскі котлетки.
Підсмажте котлети, можна на грилі.
Поріжте овочі.
Загорніть в лаваш котлети із зеленню і овочами. Подайте з соусом.