Рецепт Піта з фаршем і овочами фото

Піта з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На природу
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Піта з фаршем і овочами - це смачні котлети з овочами, загорнуті в лаваш, присмачені соусом. Смачно, соковитий, ситно! Якщо ви зробите піту самі, а не купите в кіоску, отримаєте велике задоволення.

Опис приготування:

Піту з фаршем і овочами найкраще подавати з соусом з йогурту, в який доданий часник, мідь, сік лимона і терта цедра, сіль, перець. Зробіть його на свій смак або подайте готовий соус. Він повинен бути гострий і легкий. Так як в котлети доданий гострий перець, то пита з фаршем і овочами в цілому вийде гострим блюдом. Воно буде ідеально поєднуватися з пивом. Підійде дорослим здоровим людям. Успіхів і приємного апетиту!

  • Лаваш - 2 штуки
  • Фарш - 400 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Гострий перець - 2 штуки
  • Braai - 1 штука (жменю)
  • Лук червоний - 1/2 штуки
  • Гострий соус - За смаком
  • Помідори черрі - 10 штук
  • Рукола - 4 склянки
  • Лимон (Cedra) - 1 Ст. Ложка
піта з фаршем і овочами - фото крок 1
Зелень подрібнити в блендері.
піта з фаршем і овочами - фото крок 2
Порізати гострий перець.
піта з фаршем і овочами - фото крок 3
У блендер додати перець і змішати.
піта з фаршем і овочами - фото крок 4
До фаршу додайте зелень з перцем, приправити сіллю.
піта з фаршем і овочами - фото крок 5
Сформуйте плоскі котлетки.
піта з фаршем і овочами - фото крок 6
Підсмажте котлети, можна на грилі.
піта з фаршем і овочами - фото крок 7
Поріжте овочі.
піта з фаршем і овочами - фото крок 8
Загорніть в лаваш котлети із зеленню і овочами. Подайте з соусом.

Схожі рецепти