Піта з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Піта - традиційний арабський хліб. Я покажу вам, як зробити смачну курячу начинку для піти, зі спеціями і тоненькими шматочками курячого філе. Отже, рецепт піти з куркою - до вашої уваги!
Піта з куркою може послужити як закускою, так і основною стравою. Дуже ситне і смачне блюдо чудово доповнить ваш обідній або святковий стіл. Рецепт піти з куркою мені дала моя подруга, коли повернулася з подорожі. Ця страва сподобалося їй більше всіх, які вона спробувала там. Виноград дає сік і просочує їм курку, натуральний йогурт робить її м'якою. Обов'язково спробуйте!
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Куряче філе - 150-200 грам
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Порошок каррі - 0, 5-1 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Виноград - 50-70 грам
- Нежирний натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
- Листя салату - 2-4 штук
- Буханець - 1-2 штук
Візьміть вже готові курячі відбивні, або застуда філ. Але дуже тонко. Розріжте на тоненькі смужки.
Поріжте півкільцями цибулю. Обсмажте його разом з куркою на рослинній олії. Коли цибуля стане м'яким, а шматочки курячого м'яса поміняють колір, додайте приправу каррі і смажте в ній ще 8-10 хвилин.
Після додайте лимонного соку. Перемішайте.
Наріжте половинками виноград. Дістаньте кісточки. Додайте до курки виноград і натуральний йогурт.
Перешкодьте і тушкуйте до повної готовності курки. Йогурт повинен змішатися з приправою карі. Pitu razrež'te. Всередину покладіть листочки салату. Потім акуратно укладіть начинку з курки і винограду. Ваша пита з куркою готова!