Піта з індичого фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Çebureki, біляші, хот-доги або шаурма - все це найпопулярніші види вуличної їжі. До цього переліку тепер можете додати і піту. Розповім про рецепт, як приготувати піту з індичого фаршем.
Піта - це популярна в Греції вулична їжа. Для неї варто спекти спеціальну корж або купіть її в магазині. Можете нафарширувати піту будь-якими овочами, м'ясом або фаршем. Подавайте її з соусом або без, беріть з собою або їжте будинку. Піту дуже люблять діти, тому можете зробити її навіть для перекусу в школу.
- Буханець - 4 штуки
- Фарш індиче - 460 грам
- Солодкий перець - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Помідори - 1 штука
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка
- Сушений базилік - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Йогурт - 200 мілілітрів
- Огірки - 0, 5 штуки
- Кріп свіжий - 2 штуки
1. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть індиче фарш і обсмажте його до готовності.
2. Наріжте кубиками цукіні, солодкий перець, цибуля, часник. Обсмажте овочі в окремій сковороді до м'якості. Окремо наріжте скибочками помідори.
3. Перекладіть овочі до фаршу, перемішайте і додайте спеції, сіль і перець.
4. У мисці змішайте йогурт, подрібнені на тертці огірки і кріп, посоліть і поперчіть за смаком, розмішайте.
5. Розріжте піту і викладіть всередину начинку з фаршу і овочів, додайте скибочки помідора, соус. Смачного!