Піта з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска на вечерю, яку можна і на роботу взяти. Хочу показати вам свій рецепт піти з яловичим фаршем і рисом.
Можна готувати піту самостійно, але я віддаю перевагу брати готову - особливої різниці немає, зате швидше вийде. Для приготування піти з яловичим фаршем нам потрібно відварити гриби (можна не варити, якщо це звичайні печериці), яловичина не жирний, а із зелені петрушка і кріп. Дивимося далі рецепт.
- Яловичина - 200 грам
- Гриби - 200 грам
- Мал - 125 грам
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Буханець - 4 штуки
- Спеції - За смаком

Приготуйте інгредієнти.

Рис відварити.

Тоненько ріжемо яловичину і обсмажуємо в маслі.

Гриби додаємо до м'яса і обсмажуємо ще хвилин 8. Потім додайте рис і зелень, а також посоліть і поперчіть.

Піту навпіл розрізаємо.

Начиняємо коржі начинкою.

Форму змащуємо маслом вершковим, викладаємо коржі і теж змащуємо маслом. Відправляємо в духовку на 10 хвилин.
Подаємо піту з яловичим фаршем гарячої. Смачного!
Подаємо піту з яловичим фаршем гарячої. Смачного!