Рецепт Піта з яловичим фаршем фото

Піта з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Єгипетська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Відмінна закуска на вечерю, яку можна і на роботу взяти. Хочу показати вам свій рецепт піти з яловичим фаршем і рисом.

Опис приготування:

Можна готувати піту самостійно, але я віддаю перевагу брати готову - особливої ​​різниці немає, зате швидше вийде. Для приготування піти з яловичим фаршем нам потрібно відварити гриби (можна не варити, якщо це звичайні печериці), яловичина не жирний, а із зелені петрушка і кріп. Дивимося далі рецепт.

  • Яловичина - 200 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Мал - 125 грам
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Буханець - 4 штуки
  • Спеції - За смаком
піта з яловичим фаршем - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
піта з яловичим фаршем - фото крок 2
Рис відварити.
піта з яловичим фаршем - фото крок 3
Тоненько ріжемо яловичину і обсмажуємо в маслі.
піта з яловичим фаршем - фото крок 4
Гриби додаємо до м'яса і обсмажуємо ще хвилин 8. Потім додайте рис і зелень, а також посоліть і поперчіть.
піта з яловичим фаршем - фото крок 5
Піту навпіл розрізаємо.
піта з яловичим фаршем - фото крок 6
Начиняємо коржі начинкою.
піта з яловичим фаршем - фото крок 7
Форму змащуємо маслом вершковим, викладаємо коржі і теж змащуємо маслом. Відправляємо в духовку на 10 хвилин.
Подаємо піту з яловичим фаршем гарячої. Смачного!

Схожі рецепти