Пиріжки з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ніколи не пробували пиріжків з квасолею, саме час це виправити. Це смачне і недороге блюдо чудово підійде для сімейного повсякденного меню, адже воно подобається і дітям, і дорослим!
Переваг у цього рецепта безліч! По перше, пиріжки виходять дуже смачні - ви самі в цьому переконаєтеся. По-друге, дійсно недорого обходяться - ну не завжди ж є можливість напекти пиріжків з м'ясом або рибою, буває, що і більш "економні" варіанти потрібні - такі, наприклад, як цей рецепт приготування пиріжків з квасолею.
Далі. Незважаючи на те, що м'яса в начинці немає, вона дуже живильна - в квасолі багато білка, так що ці пиріжки наситять і вічно голодного шибеника, і його тата, ніколи не встигає нормально поїсти на роботі; ).
Їх можна їсти і з чаєм, і з супом, і самі по собі. Ну і нарешті, пиріжки з квасолею прекрасно підходять для пісних днів (можна зробити тісто на воді) і вегетаріанського харчування.
Бачите скільки плюсів! Є сенс приготувати пиріжки з квасолею, правда? :) Стало бути, приступимо!
- Молоко - 1 Склянка
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка (в тісто і в начинку 1:1)
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 0, 5 склянки(2-3 ложки в начинку, інше в тісто)
- Борошно - 3-4 склянок (скільки візьме тісто)
- Квасоля - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - За смаком
Ну, загалом, все як завжди; ).