Пісні пиріжки з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з незвичайною, але простий і смачною начинкою. Можна подати їх на сніданок, в якості перекусу протягом дня або замість хліба до основних страв.
Приготувати пісні пиріжки з квасолею досить просто і легко, а інгредієнти прості і доступні. Квасоля для цього рецепта можна відварити заздалегідь або використовувати вже готову консервовану. У будь-якому випадку буде смачно! Підійде така випічка не тільки в пост, але і в звичайні дні. Пиріжки виходять ніжні і хрусткі, прекрасно поєднуються з даної начинкою. Пригощайтеся!
- Рослинна олія - 25 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 3 грами
- Борошно - 200 грам
- Квасоля - 200 грам (біла)
- Помідори - 1 штука
- Куркума - 2 щіпки
- Хміль-сунелі - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Цибуля - За смаком (зелений)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У теплу воду додайте дріжджі і рослинне масло. Перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.
У глибоку миску насипте 100 г. Борошна, додайте дрібку солі і влийте опару, що підійшла.
Потім частинами підсипаючи борошно, що залишилося замісити м'яке, липке тісто.
Накрийте тісто рушником і приберіть в тепле місце приблизно на годину. За цей час воно має добре збільшитися в розмірі.
Для начинки насипте в миску білу квасолю. Якщо ви використовуєте консервовану, то попередньо злийте з неї всю рідину.
Помідор натріть на тертці, шкурку приберіть, а м'якоть додайте до квасолі. Якщо помідор сильно соковитий, злийте трохи рідини, щоб начинка не вийшло рідкої.
Додайте подрібнену свіжу зелень, сіль за смаком і спеції. Спеції можна взяти будь-які, які ви любите.
Розімніть все виделкою до однорідного стану. Начинка готова.
Розкачайте тісто, що підійшло на присипаної борошном поверхні. Склянкою виріжте гуртки і покладіть по центру приблизно по чайній ложці начинку.
З'єднайте краю на манер пельмешек.
Обсмажуйте пиріжки у фритюрі або на сковороді з товстим дном з достатньою кількістю масла.
Пісні пиріжки з квасолею готові. Подавати їх краще всього в гарячому вигляді, поки вони апетитно хрусткі.
Смачного!