Рецепт Пісні печені пиріжки фото

Пісні печені пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пиріжки

Якщо ви ще не знаєте, як зробити пісні печені пиріжки з коханою начинкою, тоді цей рецепт спеціально для вас. Прості і дуже апетитні, вони відмінно підійдуть в якості ситного перекусу.

Такі пісні печені пиріжки в домашніх умовах можуть урізноманітнити ваше меню. Рис з грибами, капуста або картопля, - таке тісто підійде для будь-якої начинки. Пишні і повітряні, їх обов'язково варто спробувати.

1. Для їх приготування необхідно спершу зробити опару, розчинивши дріжджі і цукор в склянці теплої води.

2. Потім влити опару в мисочку з заздалегідь просіяного з сіллю борошном.

3. Додати рослинне масло і решту воду. Замісити тісто.

4. Залишити м'яке тісто під рушником мінімум на 1 час.

5. Цей час можна використовувати для приготування начинки. У сотейник налити трохи рослинного масла і розігріти.

6. Очистити цибулину і нарізати кубиками, моркву натерти на середній терці.

7. Викласти в сотейник лук, а через пару хвилин морква.

8. Нашаткувати капусту і відправити в сотейник.

9. Додати томатну пасту, трохи води при необхідності. Посолити і поперчити за смаком і тушкувати до готовності. Також в рецепт приготування пісних печених пиріжків можна використовувати і будь-яку іншу начинку.

10. Капусту остудити як слід і потроху викладати на невеликі коржі з тіста.

11. Заліпити краї і викласти пиріжки на деко, застелене пергаментом.

12. Змочити пензлик рослинним маслом і промазати пиріжки перед відправленням в духовку.

Ось такий простий рецепт пісних печених пиріжків. Приблизно через 25 хвилин вони будуть готові і, трохи остудивши, їх можна буде пробувати.


  • Борошно - 800-900 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Дріжджі - 11 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Капуста - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 щіпка
Такі пісні печені пиріжки в домашніх умовах можуть урізноманітнити ваше меню. Рис з грибами, капуста або картопля, - таке тісто підійде для будь-якої начинки. Пишні і повітряні, їх обов'язково варто спробувати.

1. Для їх приготування необхідно спершу зробити опару, розчинивши дріжджі і цукор в склянці теплої води.

2. Потім влити опару в мисочку з заздалегідь просіяного з сіллю борошном.

3. Додати рослинне масло і решту воду. Замісити тісто.

4. Залишити м'яке тісто під рушником мінімум на 1 час.

5. Цей час можна використовувати для приготування начинки. У сотейник налити трохи рослинного масла і розігріти.

6. Очистити цибулину і нарізати кубиками, моркву натерти на середній терці.

7. Викласти в сотейник лук, а через пару хвилин морква.

8. Нашаткувати капусту і відправити в сотейник.

9. Додати томатну пасту, трохи води при необхідності. Посолити і поперчити за смаком і тушкувати до готовності. Також в рецепт приготування пісних печених пиріжків можна використовувати і будь-яку іншу начинку.

10. Капусту остудити як слід і потроху викладати на невеликі коржі з тіста.

11. Заліпити краї і викласти пиріжки на деко, застелене пергаментом.

12. Змочити пензлик рослинним маслом і промазати пиріжки перед відправленням в духовку.

Ось такий простий рецепт пісних печених пиріжків. Приблизно через 25 хвилин вони будуть готові і, трохи остудивши, їх можна буде пробувати.

Схожі рецепти