Пісні печені пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як зробити пісні печені пиріжки з коханою начинкою, тоді цей рецепт спеціально для вас. Прості і дуже апетитні, вони відмінно підійдуть в якості ситного перекусу.
Такі пісні печені пиріжки в домашніх умовах можуть урізноманітнити ваше меню. Рис з грибами, капуста або картопля, - таке тісто підійде для будь-якої начинки. Пишні і повітряні, їх обов'язково варто спробувати.
1. Для їх приготування необхідно спершу зробити опару, розчинивши дріжджі і цукор в склянці теплої води.
2. Потім влити опару в мисочку з заздалегідь просіяного з сіллю борошном.
3. Додати рослинне масло і решту воду. Замісити тісто.
4. Залишити м'яке тісто під рушником мінімум на 1 час.
5. Цей час можна використовувати для приготування начинки. У сотейник налити трохи рослинного масла і розігріти.
6. Очистити цибулину і нарізати кубиками, моркву натерти на середній терці.
7. Викласти в сотейник лук, а через пару хвилин морква.
8. Нашаткувати капусту і відправити в сотейник.
9. Додати томатну пасту, трохи води при необхідності. Посолити і поперчити за смаком і тушкувати до готовності. Також в рецепт приготування пісних печених пиріжків можна використовувати і будь-яку іншу начинку.
10. Капусту остудити як слід і потроху викладати на невеликі коржі з тіста.
11. Заліпити краї і викласти пиріжки на деко, застелене пергаментом.
12. Змочити пензлик рослинним маслом і промазати пиріжки перед відправленням в духовку.
Ось такий простий рецепт пісних печених пиріжків. Приблизно через 25 хвилин вони будуть готові і, трохи остудивши, їх можна буде пробувати.
- Борошно - 800-900 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Дріжджі - 11 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Капуста - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 щіпка
1. Для їх приготування необхідно спершу зробити опару, розчинивши дріжджі і цукор в склянці теплої води.
2. Потім влити опару в мисочку з заздалегідь просіяного з сіллю борошном.
3. Додати рослинне масло і решту воду. Замісити тісто.
4. Залишити м'яке тісто під рушником мінімум на 1 час.
5. Цей час можна використовувати для приготування начинки. У сотейник налити трохи рослинного масла і розігріти.
6. Очистити цибулину і нарізати кубиками, моркву натерти на середній терці.
7. Викласти в сотейник лук, а через пару хвилин морква.
8. Нашаткувати капусту і відправити в сотейник.
9. Додати томатну пасту, трохи води при необхідності. Посолити і поперчити за смаком і тушкувати до готовності. Також в рецепт приготування пісних печених пиріжків можна використовувати і будь-яку іншу начинку.
10. Капусту остудити як слід і потроху викладати на невеликі коржі з тіста.
11. Заліпити краї і викласти пиріжки на деко, застелене пергаментом.
12. Змочити пензлик рослинним маслом і промазати пиріжки перед відправленням в духовку.
Ось такий простий рецепт пісних печених пиріжків. Приблизно через 25 хвилин вони будуть готові і, трохи остудивши, їх можна буде пробувати.