Пиріг з яловичиною і пивом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пирога з яловичиною та сиром.
Кількість порцій: 4
- Яловичина - 500 грам
- Листкове тісто - 200 грам (готове)
- Гриби - 200 грам
- Картопля - 200 грам
- Середній цибулю - 1 штука
- Морква - 100 грам (приблизно 1 1/4)
- Яйця - 1 штука
- Пшеничне борошно - 3 Ст. Ложки
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 1 1/16 Ст. Ложки(16 м)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Лавровий лист - 2 штуки
- Мелений чорний перець - 1/8 чайних ложки
- Пиво - 200 мілілітрів
- Яловичий бульйон - 120 мілілітрів

Поріжте м'ясо кубиками.

Грубо наріжте цибулю.

Подрібніть часник.

В поліетиленовий пакет засипте борошно, сіль і перець.

Покладіть нарізану кубиками яловичину в пакет з борошном і гарненько перемішайте, так що б м'ясо було рівномірно покрите борошняної сумішшю.

У сотейнику нагрійте вершкове і рослинне масло. Додайте цибулю і часник, обсмажуйте поки цибуля не стане напівпрозорим.

Тепер, додайте м'ясо і обсмажуйте рівномірно до коричневого кольору.

Коли яловичина стане коричневого кольору, гарненько перемішайте і …

… додайте пиво.

Влийте яловичий бульйон.

Закиньте лавровий лист…

… і цукор.

Поріжте і закиньте в сотейник гриби.

Підготуйте моркву і картоплю, поріжте їх кубиками.

Накрийте сотейник кришкою і готуйте на повільному вогні протягом 45 хвилин, після, додайте картоплю і моркву, готуйте ще 45 хвилин. Тим часом підготуйте духовку, включати 180 ° С і дайте їй нагрітися.

Приступаємо до тесту. Розкачайте тісто в пласт трохи більше вашої форми для випічки.

Чи не згинайте і не перевтомлюйтеся тісто, зі листкового тіста треба звертатися дбайливо.

Збийте яйце виделкою.

Перекладіть м'ясо в деко для випічки (глибокий). Потім, накрийте листковим тістом, так щоб воно заступало за краї і змастіть яйцем поверхню. Помістіть в духовку на 25 хвилин.

Пиріг готовий. Смачного.