Пиріг «Лаваш в заливці»

Пиріг «Лаваш в заливці»
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 45 хв.
Простий рецепт смачного пирога з лаваша. Начинка може бути найрізноманітнішою, у мене зелень з бринзою і яйцями. Лаваш з начинкою заливаємо сметаною заправкою з часником і сиром. Спробуйте!

опис приготування:

Для начинки підійде різноманітна зелень. Можна використовувати зелену цибулю, петрушку, кріп, шпинат, базилік, листя салату і молоде листя буряка. У мене зимова заготівля з такою різноманітною зелені. Так як пиріг запікаємо в духовці, зелень можна використовувати морожену, на смак начинки це не вплине. У рецепті вказано 250 грам бринзи. Якщо бринза малосоленая, додаємо тільки бринзу. Якщо бринза насичена і дуже солона, беремо 100 грам бринзи і 150 грам сиру.

  • лаваш— 200 грам
  • зелень асорті— 3-4 Пучков
  • яйця— 5 штук(4 шт. — в начинку, 1 шт. — в заливку)
  • крем— 200  мілілітрів(80 мл — в начинку, 120 мл — в заливку)
  • бринза— 250 грам
  • сир твердий— 30 грам
  • Чорний перець— 1 щіпка
  • часник— 2 зубчики
Пиріг підготуємо інгредієнти.

Пиріг Нарізану зелень викладаємо в миску, у мене морожена зелень асорті. влітку, звичайно, використовуємо свіжу.

Пиріг Бринзу трьом на тертці і додаємо до зелені.

Пиріг 4 яйця варимо, чистимо і тремо на тертці. Яйця і сметану додаємо в начинку і все перемішуємо.

Пиріг На тонкий лаваш викладаємо начинку і загортаємо лаваш трубочкою. звертаємо 3 або 4 трубочки і залишаємо їх на 5 хвилин просочитися.

Пиріг Готуємо заливку для пирога. У піалу відправляємо яйце і сметану. перемішуємо.

Пиріг Додаємо тертий сир і пропущений через прес часник.

Пиріг Лаваш з начинкою викладаємо по колу, починаючи від центру. Зверху поливаємо заливанням зі сметани і сиру, заливку розподіляємо рівномірним шаром. Відправляємо пиріг в духовку на 15-18 хвилин. Запікаємо при температурі 170-180 градусів.

Пиріг пиріг готовий! Ми залишаємо у формі на 10 хвилин, потім перекладаємо на плоске блюдо і нарізаємо порційними шматочками.
Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Картопля в заливці

Картопля в заливці

Якщо ви хочете приготувати цікавий гарнір на обід або вечерю, спробуйте запекти картоплю в заливці з копченого сиру. неймовірно ароматний, ситно і дуже просто. Рекомендую на замітку! опис приготування: Такий картоплю можна приготувати з будь-яким сиром, але копчений сир додає особливу родзинку...

читати далі
Круасани в сирній заливці

Круасани в сирній заливці

круасани — проста популярна випічка, яку легко повторити вдома. Але коли вам набридне звичний рецепт, то пропоную насолодитися абсолютно новим видом. Вийде щось незвичайне. Спробуйте! опис приготування: Начинку завжди кладуть всередину виробів, але тут це не так. Прочитайте про те, як приготув...

читати далі
Кращий рецепт курочки з овочами в солодкої заливці і кетчупом

Кращий рецепт курочки з овочами в солодкої заливці і кетчупом

У сезон овочів, я думаю, вам сподобається курка в солодкої заливці в моєму виконанні. Особливу пікантність додає болгарський перець і кетчуп. кількість порцій: 3-4 курка— 700-1000 грам баклажани— 1 штука томати— 1 штука Цибуля— 1 штука часник— 2 зубчики кетчуп— 3 Ст. ложки Масло рослинне— 2 Ст....

читати далі
Мойва в гірчичною заливці

Мойва в гірчичною заливці

Рецепт приготування мойви в гірчичною заливці може і здасться довгим, але це не відніме у вас сил, — зробити маринад, і через добу вже радувати гостей нової економною, але смачною закускою! опис приготування: Всі ми любимо іноді побалувати себе рибкою, і чомусь ще з радянських часів залишилася...

читати далі
Огірочки в заливці

Огірочки в заливці

Завдяки томатної заливці огірочки виходять гостренькими і пікантними. Вони відмінно підійдуть в якості закуски до міцних напоїв, а також їх можна використовувати для приготування салатів. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати огірочки в заливці, то просто прочитайте цей рецепт. Ві...

читати далі