Круасани в сирній заливці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Круасани - проста популярна випічка, яку легко повторити вдома. Але коли вам набридне звичний рецепт, то пропоную насолодитися абсолютно новим видом. Вийде щось незвичайне. Спробуйте!
Опис приготування:
Начинку завжди кладуть всередину виробів, але тут це не так. Прочитайте про те, як приготувати круасани в сирній заливці. Спочатку зробимо маленькі роли, а потім заллємо їх соусом на основі молока. Вийде щось середнє між ситної випічкою і запіканкою. У будь-якому випадку це смачно, текстура м'яка, а смак насичений.
- Слоёное тесто бездрожжевое - 400 грам
- Яйце - 5 штук
- Бекон - 8 скибочок
- Молоко - 240 мілілітрів
- Вершки жирні - 120 мілілітрів
- Твердий сир - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Тісто расморозьте і наріжте на тонкі трикутники. Скрутіть їх в круасани. Викладіть вироби в форму для випічки.
2. Обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Потім наріжте його шматочками. Потім змішайте їх разом з яйцями, тертим сиром, сіллю, молоком, вершками і перцем.
3. Далі заливку влийте в форму для випічки.
4. Випікайте блюдо протягом 25 хвилин при 190 градусах. Смачного!