Круасани в сирній заливці
(покроковий рецепт з фото)
Круасани - проста популярна випічка, яку легко повторити вдома. Але коли вам набридне звичний рецепт, то пропоную насолодитися абсолютно новим видом. Вийде щось незвичайне. Спробуйте!
Начинку завжди кладуть всередину виробів, але тут це не так. Прочитайте про те, як приготувати круасани в сирній заливці. Спочатку зробимо маленькі роли, а потім заллємо їх соусом на основі молока. Вийде щось середнє між ситної випічкою і запіканкою. У будь-якому випадку це смачно, текстура м'яка, а смак насичений.
- Слоёное тесто бездрожжевое - 400 грам
- Яйце - 5 штук
- Бекон - 8 скибочок
- Молоко - 240 мілілітрів
- Вершки жирні - 120 мілілітрів
- Твердий сир - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Тісто расморозьте і наріжте на тонкі трикутники. Скрутіть їх в круасани. Викладіть вироби в форму для випічки.
2. Обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Потім наріжте його шматочками. Потім змішайте їх разом з яйцями, тертим сиром, сіллю, молоком, вершками і перцем.
3. Далі заливку влийте в форму для випічки.
4. Випікайте блюдо протягом 25 хвилин при 190 градусах. Смачного!