Пікантна яєчна Масала
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яєчної Масалов.
Кількість порцій: 2-3
- Цибуля - 2 штуки (для пасти:)
- Зелений перець - 3 штуки
- Відварені яйця - 3 штуки (для соусу:)
- Помідори - 2 штуки (середніх)
- Паста з імбиру і часнику - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Червоний перець чилі - 1 Чайна ложка (порошок)
- Порошку куркуми - 1 щіпка
- Koriandr - 1 Чайна ложка (порошок)
- Порошку кмину - 1/2 чайних ложки
- Ferry Масала - 1/2 чайних ложки
- Listyya koriandra - 2 чайних ложки (дрібно нарізати)
- Сіль - - За смаком
- Олія - 2 чайних ложки
- Вода - 1 штука (для розведення соусу)
Наріжте грубо цибулю і зелений перець чилі. Подрібніть в блендері до стану пасти.
Обсмажте на сковороді в маслі до коричневого кольору.
Потім, зробіть пасту з імбиру і часнику і додайте в сковороду. Гарненько перемішайте.
Додайте борошно.
Додайте нарізані помідори…
…спеції…
… і добре перемішайте, готуйте на повільному вогні під кришкою 5 хвилин.
Потім додайте молоко і зменшіть вогонь.
Ретельно перемішайте.
Додайте води, що б отримати густувату консистенцію, але не сильно рідку (приблизно 1.5 склянки).
Додайте дрібно нарізані листя коріандру.
Коли суміш закипить, додайте яйця і готуйте на повільному вогні близько 10 хвилин під кришкою або поки соус не стане густішою.
Подавайте з рисом або з лавашем. Смачного.