Рецепт Піджарка з риби фото

Піджарка з риби
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти, Гриби, Печериці, Сьомга
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Страва, яке готується дуже просто і сподобається всім, хто буде його їсти. Як випливає з назви - інгредієнти ми будемо смажити. У цьому рецепті їх всього два, тому і готується воно швидко.

Щоб смачно і швидко приготувати піджарку з риби, я пропоную вам скористатися цим простим рецептом. Ця страва готується з риби без дрібних кісток, тому філе будь-якої червоної риби прекрасно нам підійде. А з таким інгредієнтом, як гриби, блюдо заграє по-новому. Ви звикли смажити рибу з цибулею? Рекомендую спробувати і з грибами, смак вас не розчарує. Розповідаю, як приготувати піджарку з риби. На гарнір найкраще підійде картопля, рис або макарони.

  • Філе сьомги - 250-300 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Мелена паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Базилік сухий - 0, 5 чайних ложки
  • Зелень петрушки - 15 грам
піджарка з риби - фото крок 1
Філе сьомги нарізаємо невеликими шматочками.
піджарка з риби - фото крок 2
Складаємо в миску, посипаємо дрібкою солі, сушеним базиліком і паприкою. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 10, нехай злегка промаринуется.
піджарка з риби - фото крок 3
Підготуємо гриби: помиємо їх і наріжемо.
піджарка з риби - фото крок 4
Розігріємо сковороду, додамо половину рослинного масла і обсмажити гриби на великому вогні до золотисто-рум'яного кольору. Злегка посолити.
піджарка з риби - фото крок 5
Обсмажуємо з усіх боків на олії підготовлені шматочки риби. Смажиться вона швидко.
піджарка з риби - фото крок 6
Додаємо до обсмаженої риби гриби і дрібно нарізану зелень петрушки. Перемішуємо, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до слабкого. Готуємо ще хвилин 5, нехай смаки і запахи інгредієнтів перемішається.

Схожі рецепти