Піджарка з риби
(покроковий рецепт з фото)
Страва, яке готується дуже просто і сподобається всім, хто буде його їсти. Як випливає з назви - інгредієнти ми будемо смажити. У цьому рецепті їх всього два, тому і готується воно швидко.
Щоб смачно і швидко приготувати піджарку з риби, я пропоную вам скористатися цим простим рецептом. Ця страва готується з риби без дрібних кісток, тому філе будь-якої червоної риби прекрасно нам підійде. А з таким інгредієнтом, як гриби, блюдо заграє по-новому. Ви звикли смажити рибу з цибулею? Рекомендую спробувати і з грибами, смак вас не розчарує. Розповідаю, як приготувати піджарку з риби. На гарнір найкраще підійде картопля, рис або макарони.
- Філе сьомги - 250-300 грам
- Печериці - 200 грам
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Мелена паприка - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сухий - 0, 5 чайних ложки
- Зелень петрушки - 15 грам
Філе сьомги нарізаємо невеликими шматочками.
Складаємо в миску, посипаємо дрібкою солі, сушеним базиліком і паприкою. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 10, нехай злегка промаринуется.
Підготуємо гриби: помиємо їх і наріжемо.
Розігріємо сковороду, додамо половину рослинного масла і обсмажити гриби на великому вогні до золотисто-рум'яного кольору. Злегка посолити.
Обсмажуємо з усіх боків на олії підготовлені шматочки риби. Смажиться вона швидко.
Додаємо до обсмаженої риби гриби і дрібно нарізану зелень петрушки. Перемішуємо, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до слабкого. Готуємо ще хвилин 5, нехай смаки і запахи інгредієнтів перемішається.