Рецепт Куряча піджарка фото

Куряча піджарка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Цибуля
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 25 хв.

Дуже проста куряча піджарка, яку зможе приготувати кожен. М'ясо обсмажують разом з цибулею-пореєм на сковороді. Виходить дуже смачно і швидко. Блюдо поєднується з будь-якими гарнірами.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування курячої піджарки. Ніжне м'ясо курки і цибулю-порей відмінно"дружать" , хоча можна використовувати і звичайний ріпчаста цибуля. Не забудьте додати в кінці соєвий соус і мед, це додасть страві особливий шарм. Таке м'ясо чудово поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад: з рисом, картопляним пюре, гречкою або макаронами. Хай щастить!

  • Куряче філе - 400 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Соус соєвий - 4 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - За смаком
  • Мед - 1 Чайна ложка (по бажанню)
  • Масло рослинне - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Зелень - 1 За смаком
куряча піджарка - фото крок 1
Нарізаємо невеликими шматочками куряче філе.
куряча піджарка - фото крок 2
Зелена цибуля промиваємо та нарізаємо півкільцями.
куряча піджарка - фото крок 3
Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору. Потім додаємо куряче філе, смажимо разом майже до повної готовності курочки. В кінці додаємо соєвий соус, змішаний з медом. Перемішуємо, тушкуємо блюдо на повільному вогні ще 6-7 хвилин.
куряча піджарка - фото крок 4
Готову страву подаємо до столу з будь-яким гарніром, присипавши все подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти