Куряча піджарка
(покроковий рецепт з фото)
Дуже проста куряча піджарка, яку зможе приготувати кожен. М'ясо обсмажують разом з цибулею-пореєм на сковороді. Виходить дуже смачно і швидко. Блюдо поєднується з будь-якими гарнірами.
Перед вами простий рецепт приготування курячої піджарки. Ніжне м'ясо курки і цибулю-порей відмінно "дружать", хоча можна використовувати і звичайний ріпчаста цибуля. Не забудьте додати в кінці соєвий соус і мед, це додасть страві особливий шарм. Таке м'ясо чудово поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад: з рисом, картопляним пюре, гречкою або макаронами. Хай щастить!
- Куряче філе - 400 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Соус соєвий - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - За смаком
- Мед - 1 Чайна ложка (по бажанню)
- Масло рослинне - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Зелень - 1 За смаком
Нарізаємо невеликими шматочками куряче філе.
Зелена цибуля промиваємо та нарізаємо півкільцями.
Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору. Потім додаємо куряче філе, смажимо разом майже до повної готовності курочки. В кінці додаємо соєвий соус, змішаний з медом. Перемішуємо, тушкуємо блюдо на повільному вогні ще 6-7 хвилин.
Готову страву подаємо до столу з будь-яким гарніром, присипавши все подрібненою зеленню. Смачного!