М'ясна піджарка зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже смачне м'ясне блюдо. Воно відмінно підійде для повсякденного обіду або вечері. Взагалі, готувати його можна з будь-якого доступного м'яса, але найсмачніше зі свинини.
Ця страва давно завоювало нашу любов завдяки своєму насиченому смаку і простоті приготування. Це одне з класичних страв радянської кухні. Дуже смачно, особливо з картопляним пюре або гречкою!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
Свинину наріжте на невеликі шматочки. Обсмажте на сильному вогні до рум'яності.
Поки м'ясо смажиться, дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на тертці.
Додайте овочі до м'яса і обсмажте все разом, хвилин 5-6.
Потім додайте до м'яса томатну пасту і соєвий соус. Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 20-30, щоб м'ясо стало м'яким. При необхідності підлити трохи води.
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!
Смачного!