Рецепт М'ясна піджарка зі свинини фото

М'ясна піджарка зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати дуже смачне м'ясне блюдо. Воно відмінно підійде для повсякденного обіду або вечері. Взагалі, готувати його можна з будь-якого доступного м'яса, але найсмачніше зі свинини.

Опис приготування:

Ця страва давно завоювало нашу любов завдяки своєму насиченому смаку і простоті приготування. Це одне з класичних страв радянської кухні. Дуже смачно, особливо з картопляним пюре або гречкою!

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
м'ясна піджарка зі свинини - фото крок 1
Свинину наріжте на невеликі шматочки. Обсмажте на сильному вогні до рум'яності.
м'ясна піджарка зі свинини - фото крок 2
Поки м'ясо смажиться, дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на тертці.
м'ясна піджарка зі свинини - фото крок 3
Додайте овочі до м'яса і обсмажте все разом, хвилин 5-6.
м'ясна піджарка зі свинини - фото крок 4
Потім додайте до м'яса томатну пасту і соєвий соус. Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 20-30, щоб м'ясо стало м'яким. При необхідності підлити трохи води.
м'ясна піджарка зі свинини - фото крок 5
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти