Рецепт М'ясна піджарка фото

М'ясна піджарка
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча вирізка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ділюся простим рецептом м'ясної піджарки. Ця страва здатне доповнити і прикрасити будь-який гарнір, аж надто смачне, соковите м'ясо виходить з ароматною скоринкою і ніжним смаком. М'ясоїдам присвячується!

Опис приготування:

Хочу розповісти, як приготувати м'ясну піджарку в домашніх умовах. Це дуже просте блюдо, яке вам повинно дуже сподобається. Сподіваюся, у вас все вийде і м'ясо буде м'яким, соковитим і ароматним, з приємним гострим нюансом. Бажаю удачі!

  • Вирізка свиняча - 500 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка (найкраще - свіжомелених суміш)
  • Соєвий соус - 3 чайних ложки
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вино біле сухе - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 За смаком
 м'ясна піджарка - фото крок 1
1. Головне - це маринад. Щоб м'ясо вийшло, як в карамелі, додамо крохмаль. Ріжемо шматочками, складаємо в миску. Тепер додамо свіжомелені перці, соєвий і томатний соуси, вино і крохмаль. Сіль - за смаком. Перемішаємо, і нехай настоїться хоча б годину в холодильнику.
 м'ясна піджарка - фото крок 2
2. Часник роздавимо. На сковороді прогреваем масло з тиском часником, щоб воно стало ароматні. Далі часник прибираємо і викладаємо м'ясо із залишками маринаду. Смажимо на сильному вогні, щоб з'явилася скориночка. Далі додамо подрібнений перець і цибулю, смажимо до готовності вже на середньому вогні під кришкою.
 м'ясна піджарка - фото крок 3
3. От і все! Zazharka готовий!

Схожі рецепти