М'ясна піджарка
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом м'ясної піджарки. Ця страва здатне доповнити і прикрасити будь-який гарнір, аж надто смачне, соковите м'ясо виходить з ароматною скоринкою і ніжним смаком. М'ясоїдам присвячується!
Хочу розповісти, як приготувати м'ясну піджарку в домашніх умовах. Це дуже просте блюдо, яке вам повинно дуже сподобається. Сподіваюся, у вас все вийде і м'ясо буде м'яким, соковитим і ароматним, з приємним гострим нюансом. Бажаю удачі!
- Вирізка свиняча - 500 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Суміш перців - 1 Чайна ложка (найкраще - свіжомелених суміш)
- Соєвий соус - 3 чайних ложки
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вино біле сухе - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
1. Головне - це маринад. Щоб м'ясо вийшло, як в карамелі, додамо крохмаль. Ріжемо шматочками, складаємо в миску. Тепер додамо свіжомелені перці, соєвий і томатний соуси, вино і крохмаль. Сіль - за смаком. Перемішаємо, і нехай настоїться хоча б годину в холодильнику.
2. Часник роздавимо. На сковороді прогреваем масло з тиском часником, щоб воно стало ароматні. Далі часник прибираємо і викладаємо м'ясо із залишками маринаду. Смажимо на сильному вогні, щоб з'явилася скориночка. Далі додамо подрібнений перець і цибулю, смажимо до готовності вже на середньому вогні під кришкою.
3. От і все! Zazharka готовий!