Рецепт Яловича піджарка фото

Яловича піджарка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт, як приготувати яловичу піджарку хороший тим, що її можна подавати абсолютно до різних страв, будь то каша, картопля або макарони. Ця страва одне з найпростіших і універсальних.

Яловичина нарізається шматочками і присмажується окремо, а потім готується в соусі, тому вона виходить дуже соковитою, з ідеальним балансом кислоти і пряних трав. Готується таке блюдо дуже просто і не вимагає особливих знань і умінь. Якщо під рукою немає яловичини, можна використовувати будь-яке інше м'ясо.

  • Яловичина - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець, прянощі - За смаком
  • Бульйон - 1, 5 склянки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Зелень - За смаком
яловича піджарка - фото крок 1
1. Беремо всі необхідні продукти. М'ясо ретельно зачищаємо і моєму, овочі чистимо і моєму.
яловича піджарка - фото крок 2
2. Морквину подрібнюємо на крупній тертці, цибулину нарізаємо середнім кубиком. Сковороду розігріваємо з додаванням рафінованої олії, кидаємо порізані овочі, обсмажуємо їх до м'якості. Додаємо ложку борошна, перемішуємо, вливаємо бульйон, додаємо лавровий лист, сіль, цукор, томатну пасту, перець і інші трави за смаком, тушкуємо на маленькому вогні 20 хвилин.
яловича піджарка - фото крок 3
3. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, злегка відбиваємо і смажимо на окремій сковороді, додаємо сіль і перець. Весь час помішувати, щоб воно рівномірно зарум'янилося і пішла зайва рідина.
яловича піджарка - фото крок 4
4. Перекладаємо м'ясо в сковороду з овочами і бульйоном, доводимо до смаку прянощами, tusim 15-20 хвилин. За пару хвилин до готовності додаємо заздалегідь порізану зелень. Смачного!

Схожі рецепти