Піджарка зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт хороший і підходить для будь-якого стіл. Я розповім, як готується піджарка зі свинини на сковороді. Це смачне гаряче блюдо, легке в приготуванні для тих, хто втомився від холодних закусок.
Для приготування цієї страви знадобиться м'якоть свинини. Бажано брати вже готове філе, без кісток і реберець. Добре підійде свиняча шия. Якщо на м'ясі багато жиру, то варто зрізати зайвий. Вдалою готування, і нехай все вийде!
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Аджика гостра - 0, 5 чайних ложки
- Бульйон м'ясний - 100 мілілітрів
М'якоть свинини промиваємо холодною водою і викладаємо на обробну дошку. Гострим ножем очищаємо м'ясо від зайвого жиру і жилок, якщо вони є у великій кількості. Ріжемо м'якоть на невеликі шматки по п'ять сантиметрів.
Чистий цибулю, обмиваємо його під проточною водою. Кладемо на обробну дошку, нарізаємо маленькими кубиками приблизно в сантиметр.
На розпечену сковороду наливаємо масло для смаження. Викладаємо в неї наш нарізану цибулю. Смажимо до появи золотистого відтінку і м'якої структури. Помішуємо лопаткою, щоб цибуля не пригорає до сковороди.
Свинину кидаємо на розпечену сковороду, змащену маслом. Вогонь зменшуємо до мінімального. Обсмажуємо м'ясо, перемішуючи лопаткою. У процесі смаження солимо і додаємо спеції. Час готування - від 40 хвилин до декількох годин.
У сковороду зі свининою додаємо обсмажену цибулю, томатну пасту і трохи аджики. Заливаємо суміш м'ясним бульйоном. Тримаємо на тихому вогні ще десять хвилин. Весь час помішувати піджарку лопаткою. Вимикаємо вогонь, залишаємо блюдо настоюватися ще 10 хвилин.
Піджарка зі свинини готова! Смачного!
Піджарка зі свинини готова! Смачного!