Рецепт Піджарка зі свинини на сковороді фото

Піджарка зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт хороший і підходить для будь-якого стіл. Я розповім, як готується піджарка зі свинини на сковороді. Це смачне гаряче блюдо, легке в приготуванні для тих, хто втомився від холодних закусок.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви знадобиться м'якоть свинини. Бажано брати вже готове філе, без кісток і реберець. Добре підійде свиняча шия. Якщо на м'ясі багато жиру, то варто зрізати зайвий. Вдалою готування, і нехай все вийде!

  • Свинина - 500 грам (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Паста томатна - 1 Ст. Ложка
  • Аджика гостра - 0, 5 чайних ложки
  • Бульйон м'ясний - 100 мілілітрів
піджарка зі свинини на сковороді - фото крок 1
М'якоть свинини промиваємо холодною водою і викладаємо на обробну дошку. Гострим ножем очищаємо м'ясо від зайвого жиру і жилок, якщо вони є у великій кількості. Ріжемо м'якоть на невеликі шматки по п'ять сантиметрів.
піджарка зі свинини на сковороді - фото крок 2
Чистий цибулю, обмиваємо його під проточною водою. Кладемо на обробну дошку, нарізаємо маленькими кубиками приблизно в сантиметр.
піджарка зі свинини на сковороді - фото крок 3
На розпечену сковороду наливаємо масло для смаження. Викладаємо в неї наш нарізану цибулю. Смажимо до появи золотистого відтінку і м'якої структури. Помішуємо лопаткою, щоб цибуля не пригорає до сковороди.
піджарка зі свинини на сковороді - фото крок 4
Свинину кидаємо на розпечену сковороду, змащену маслом. Вогонь зменшуємо до мінімального. Обсмажуємо м'ясо, перемішуючи лопаткою. У процесі смаження солимо і додаємо спеції. Час готування - від 40 хвилин до декількох годин.
піджарка зі свинини на сковороді - фото крок 5
У сковороду зі свининою додаємо обсмажену цибулю, томатну пасту і трохи аджики. Заливаємо суміш м'ясним бульйоном. Тримаємо на тихому вогні ще десять хвилин. Весь час помішувати піджарку лопаткою. Вимикаємо вогонь, залишаємо блюдо настоюватися ще 10 хвилин.
Піджарка зі свинини готова! Смачного!

Схожі рецепти