Рецепт Піджарка зі свинини з грибами фото

Піджарка зі свинини з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Просто зварити макарони або картопля не в моєму стилі. До таких простим гарнірів обов'язково потрібно додати щось цікаве. Тоді блюдо моментально перетвориться до невпізнання (в хорошому сенсі).

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати піджарку з свинини з грибами. Вона підійде для пюре, спагетті, овочів на грилі і інших гарнірів. М'ясо з грибами дуже добре поєднуються, особливо якщо добре їх приправити. В цілому готується все просто і досить швидко. Те, що потрібно в будній день.

  • Свинина - 300 грам (м'якоть)
  • Печериці - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції для м'яса - За смаком
піджарка зі свинини з грибами - фото крок 1
Свинину наріжте брусочками. Обсмажте їх до рум'яного кольору в спеціях на розігрітій олії.
піджарка зі свинини з грибами - фото крок 2
Цибуля, перець і печериці наріжте. Додайте їх до м'яса. Далі влийте соєвий соус. Перемішайте. Готуйте інгредієнти протягом 10 хвилин.
піджарка зі свинини з грибами - фото крок 3
Часник почистіть і подрібніть. Додайте його на сковороду. Перемішайте інгредієнти. Смажте їх протягом 5 хвилин.
піджарка зі свинини з грибами - фото крок 4
В кінці посоліть і поперчіть піджарку. Смачного!

Схожі рецепти