Піджарка зі свинини з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Просто зварити макарони або картопля не в моєму стилі. До таких простим гарнірів обов'язково потрібно додати щось цікаве. Тоді блюдо моментально перетвориться до невпізнання (в хорошому сенсі).
Прочитайте про те, як приготувати піджарку з свинини з грибами. Вона підійде для пюре, спагетті, овочів на грилі і інших гарнірів. М'ясо з грибами дуже добре поєднуються, особливо якщо добре їх приправити. В цілому готується все просто і досить швидко. Те, що потрібно в будній день.
- Свинина - 300 грам (м'якоть)
- Печериці - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції для м'яса - За смаком
Свинину наріжте брусочками. Обсмажте їх до рум'яного кольору в спеціях на розігрітій олії.
Цибуля, перець і печериці наріжте. Додайте їх до м'яса. Далі влийте соєвий соус. Перемішайте. Готуйте інгредієнти протягом 10 хвилин.
Часник почистіть і подрібніть. Додайте його на сковороду. Перемішайте інгредієнти. Смажте їх протягом 5 хвилин.
В кінці посоліть і поперчіть піджарку. Смачного!