Рецепт Піджарка зі свинини в мультиварці Редмонд фото

Піджарка зі свинини в мультиварці Редмонд
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Готувати в мультиварці м'ясо завжди в задоволення. Пропоную класичний рецепт піджарки зі свинини в мультиварці. Разом з гарніром блюдо виходить смачним і дуже ситним.

Опис приготування:

В кінці приготування м'яса можна додати зелений горошок (консервований, свіжий або заморожений). Крім цього, не забудьте посипати страву зеленою цибулею або зеленню петрушки і відварити гарнір. Найсмачніше з піджаркою буде поєднуватися картопляне пюре або рис.

  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль і приправи - За смаком
піджарка зі свинини в мультиварці Редмонд - фото крок 1
1. Для приготування цієї страви я зазвичай беру м'якоть без жиру. Наріжте свинину шматочками середнього розміру.
піджарка зі свинини в мультиварці Редмонд - фото крок 2
2. Відразу на дно мультічаші викладіть нарізану цибулю і обсмажте його близько 1 хвилини в режимі"Жарка" .
піджарка зі свинини в мультиварці Редмонд - фото крок 3
3. Тепер витягніть цибуля і відправте смажитися м'ясо. Режим вибирати слід той же.
піджарка зі свинини в мультиварці Редмонд - фото крок 4
4. Коли м'ясо буде купувати легкий золотистий відтінок, додайте до нього вже готовий цибулю. Перемішайте все як слід і додайте спеції, сіль і мультістакан води.
піджарка зі свинини в мультиварці Редмонд - фото крок 5
5. Коли мультиварка вимкнеться, наша піджарка готова. При бажанні можна додати під час приготування м'яса вершки або томатну пасту. Такий соус відмінно доповнить гарнір.

Схожі рецепти