Піджарка зі свинини в мультиварці Редмонд
(покроковий рецепт з фото)
Готувати в мультиварці м'ясо завжди в задоволення. Пропоную класичний рецепт піджарки зі свинини в мультиварці. Разом з гарніром блюдо виходить смачним і дуже ситним.
В кінці приготування м'яса можна додати зелений горошок (консервований, свіжий або заморожений). Крім цього, не забудьте посипати страву зеленою цибулею або зеленню петрушки і відварити гарнір. Найсмачніше з піджаркою буде поєднуватися картопляне пюре або рис.
- Свинина - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль і приправи - За смаком
1. Для приготування цієї страви я зазвичай беру м'якоть без жиру. Наріжте свинину шматочками середнього розміру.
2. Відразу на дно мультічаші викладіть нарізану цибулю і обсмажте його близько 1 хвилини в режимі "жарка" .
3. Тепер витягніть цибуля і відправте смажитися м'ясо. Режим вибирати слід той же.
4. Коли м'ясо буде купувати легкий золотистий відтінок, додайте до нього вже готовий цибулю. Перемішайте все як слід і додайте спеції, сіль і мультістакан води.
5. Коли мультиварка вимкнеться, наша піджарка готова. При бажанні можна додати під час приготування м'яса вершки або томатну пасту. Такий соус відмінно доповнить гарнір.