Ікра кабачкова в мультиварці Редмонд
(покроковий рецепт з фото)
Детально розповідаю, як заготовити ікру кабачкову в мультиварці Редмонд. Купивши мультиварку я виявила, що вона дозволяє робити фантастично смачну кабачкову ікру - читайте, як!
Отже, почнемо приготування ікри кабачкової в мультиварці Редмонд:
1. Приготуйте все овочі. Чистий kabachki, цибуля, морква. Цибуля наріжте дрібними кубиками, морква і кабачки натріть на крупній тертці. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.
2. Потім підготуйте мультиварку. Налийте в її каструлю рослинне масло. Викладіть цибулю і моркву і обсмажуйте на режимі "випічка" протягом 10 хвилин.
3. Наступним в каструлю мультиварки піде перець. Посоліть все овочі, перемішайте і залиште гаситися ще на 5 хвилин.
4. Зніміть шкірку з помідорів. Дрібно наріжте їх.
5. Тепер сміливо можете додати до тушкованим овочам кабачки, помідори, роздавлений часник, сіль і цукор. Перемішайте.
6. Включіть в мультиварці режим "плов" і готуйте ікру один годину.
7. І ось наша ікра кабачкова в мультиварці Редмонд готова! Тепер вибір за вами, ви можете подрібнити її блендером або пропустити через м'ясорубку, закатати в баночки і зробити заготовки на зиму (в такому випадку, потрібно додати в ікру ще й трохи кислоти - оцту, наприклад). Або залиште її шматочками і подавайте до столу відразу ж! Відкриту баночку раджу тримати в холодильнику не більше трьох днів. Смачного!
- Кабачки - 2 кілограма
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки (цибулини середньої величини.)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
1. Приготуйте все овочі. Чистий kabachki, цибуля, морква. Цибуля наріжте дрібними кубиками, морква і кабачки натріть на крупній тертці. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.
2. Потім підготуйте мультиварку. Налийте в її каструлю рослинне масло. Викладіть цибулю і моркву і обсмажуйте на режимі "випічка" протягом 10 хвилин.
3. Наступним в каструлю мультиварки піде перець. Посоліть все овочі, перемішайте і залиште гаситися ще на 5 хвилин.
4. Зніміть шкірку з помідорів. Дрібно наріжте їх.
5. Тепер сміливо можете додати до тушкованим овочам кабачки, помідори, роздавлений часник, сіль і цукор. Перемішайте.
6. Включіть в мультиварці режим "плов" і готуйте ікру один годину.
7. І ось наша ікра кабачкова в мультиварці Редмонд готова! Тепер вибір за вами, ви можете подрібнити її блендером або пропустити через м'ясорубку, закатати в баночки і зробити заготовки на зиму (в такому випадку, потрібно додати в ікру ще й трохи кислоти - оцту, наприклад). Або залиште її шматочками і подавайте до столу відразу ж! Відкриту баночку раджу тримати в холодильнику не більше трьох днів. Смачного!