Рецепт Ікра кабачкова в мультиварці Редмонд фото

Ікра кабачкова в мультиварці Редмонд
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки

Детально розповідаю, як заготовити ікру кабачкову в мультиварці Редмонд. Купивши мультиварку я виявила, що вона дозволяє робити фантастично смачну кабачкову ікру - читайте, як!

Отже, почнемо приготування ікри кабачкової в мультиварці Редмонд:

1. Приготуйте все овочі. Чистий kabachki, цибуля, морква. Цибуля наріжте дрібними кубиками, морква і кабачки натріть на крупній тертці. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.

2. Потім підготуйте мультиварку. Налийте в її каструлю рослинне масло. Викладіть цибулю і моркву і обсмажуйте на режимі "випічка" протягом 10 хвилин.

3. Наступним в каструлю мультиварки піде перець. Посоліть все овочі, перемішайте і залиште гаситися ще на 5 хвилин.

4. Зніміть шкірку з помідорів. Дрібно наріжте їх.

5. Тепер сміливо можете додати до тушкованим овочам кабачки, помідори, роздавлений часник, сіль і цукор. Перемішайте.

6. Включіть в мультиварці режим "плов" і готуйте ікру один годину.

7. І ось наша ікра кабачкова в мультиварці Редмонд готова! Тепер вибір за вами, ви можете подрібнити її блендером або пропустити через м'ясорубку, закатати в баночки і зробити заготовки на зиму (в такому випадку, потрібно додати в ікру ще й трохи кислоти - оцту, наприклад). Або залиште її шматочками і подавайте до столу відразу ж! Відкриту баночку раджу тримати в холодильнику не більше трьох днів. Смачного!

  • Кабачки - 2 кілограма
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки (цибулини середньої величини.)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
Отже, почнемо приготування ікри кабачкової в мультиварці Редмонд:

1. Приготуйте все овочі. Чистий kabachki, цибуля, морква. Цибуля наріжте дрібними кубиками, морква і кабачки натріть на крупній тертці. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.

2. Потім підготуйте мультиварку. Налийте в її каструлю рослинне масло. Викладіть цибулю і моркву і обсмажуйте на режимі "випічка" протягом 10 хвилин.

3. Наступним в каструлю мультиварки піде перець. Посоліть все овочі, перемішайте і залиште гаситися ще на 5 хвилин.

4. Зніміть шкірку з помідорів. Дрібно наріжте їх.

5. Тепер сміливо можете додати до тушкованим овочам кабачки, помідори, роздавлений часник, сіль і цукор. Перемішайте.

6. Включіть в мультиварці режим "плов" і готуйте ікру один годину.

7. І ось наша ікра кабачкова в мультиварці Редмонд готова! Тепер вибір за вами, ви можете подрібнити її блендером або пропустити через м'ясорубку, закатати в баночки і зробити заготовки на зиму (в такому випадку, потрібно додати в ікру ще й трохи кислоти - оцту, наприклад). Або залиште її шматочками і подавайте до столу відразу ж! Відкриту баночку раджу тримати в холодильнику не більше трьох днів. Смачного!

Схожі рецепти