Пряники в мультиварці Редмонд
(покроковий рецепт з фото)
Смак пряної пряники родом з дитинства неможливо забути! Цей улюблений десерт можна сьогодні приготувати і в мультиварці. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати пряник в мультиварці Редмонт.
Пряники готують на меду з додаванням різних прянощів, а по можливості - ще й горіхів з сухофруктами. Для приготування пряники в мультиварці Редмонд раджу брати густий мед, не дуже рідкий, але і не зацукровані. Обкладинка, коріандр і гвоздика додадуть приємний аромат готової випічці, їх можна додавати по дрібці.
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 0, 5 склянки
- Чорнослив - 100 грам
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Прянощі - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 1, 5-2 склянки
У невеликій каструлі спочатку з'єднайте всі рідкі інгредієнти: воду і рослинне масло. Додайте в них цукор і мед, поставте на невеликий вогонь і, помішуючи, доведіть до розчинення меду і цукру.
Приберіть суміш з вогню, остудіть до злегка теплого стану, додайте соду.
Змішайте окремо борошно з какао, розпушувачем, додайте прянощів (кориця і гвоздика особливо добре підійдуть).
Додайте суху суміш до рідкої, замісіть тісто без грудочок. Нагадує за консистенцією густу сметану.
Додайте суху суміш до рідкої, замісіть тісто без грудочок. Нагадує за консистенцією густу сметану.
Промийте ізюм і курагу, курагу поріжте кубиками. Ізюм можете не різати. Горіхи подрібнити. Все додайте в тісто.
Чашу мультиварки раджу не тільки змастити маслом (можна і вершковим, і рослинним), але і посипати панірувальними сухарями. Викладіть тісто, включите режим "випічка" в годину (можна на 70 хвилин).
Готову пряники в мультиварці Редмонд перед подачею посипте цукровою пудрою. Смачного!