Рецепт Піджарка зі свинини в мультиварці фото

Піджарка зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам потрібен рецепт швидкого і смачного м'ясного блюда, тоді зверніть увагу на цей варіант. Апетитна піджарка зі свинини в мультиварці в домашніх умовах підійде до будь-якого гарніру і овочам.

Опис приготування:

Рецепт приготування піджарки зі свинини в мультиварці хороший тим, що м'ясо виходить дуже соковитим, а овочева підлива може використовуватися для подачі гарніру на стіл. При бажанні томатний соус можна замінити свіжими помідорами, попередньо знявши з них шкірку.

  • Свинина - 600 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Томатний соус - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
піджарка зі свинини в мультиварці - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зайнятися овочами. Цибулини очистити і нарізати дрібними кубиками або півкільцями. Морква вимити, просушити і нарізати брусочками. Часник можна пропустити через прес або подрібнити ножем.
піджарка зі свинини в мультиварці - фото крок 2
2. При бажанні рецепт приготування піджарки зі свинини в мультиварці можна доповнити також свіжими або консервованими помідорами. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла і включити режим Жарка. Надіслати в розігріте масло овочі і обсмажити трохи до м'якості, періодично помішуючи.
піджарка зі свинини в мультиварці - фото крок 3
3. Тим часом можна вимити, як слід просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо. Свинину краще брати не занадто жирну.
піджарка зі свинини в мультиварці - фото крок 4
4. Коли овочі трохи обсмажити можна відправити до них м'ясо. На режимі Жарка обсмажити свинину до легкої скоринки. Таким чином, в процесі гасіння м'ясо не втратить свою соковитість.
піджарка зі свинини в мультиварці - фото крок 5
5. Коли овочі зі свининою обсмажилися, можна посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції, можна використовувати сушені трави. Надіслати в чашу трохи томатного соусу і ретельно перемішати. Влити трохи води або бульйону. Зверху можна покласти лавровий лист для додаткового аромату. Накрити мультиварку кришкою і включити режим Гасіння. Залежно від розміру шматочків м'яса, піджарка зі свинини в мультиварці в домашніх умовах буде готова через 25-45 хвилин. Подавати до столу її з улюбленим гарніром, присипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти