Рецепт Піджарка зі свинини з підливою фото

Піджарка зі свинини з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви, Солоне

Піджарка зі свинини з підливою - просто вибух смаку. Свинина з підсмаженою хрусткою скоринкою, м'яка і соковита всередині відмінно поєднується шовковистою грибною підливою і підходить до будь-якого гарніру.

Сьогодні я розповім, як приготувати піджарку з свинини з підливою з печериць. Різноманіття смаку, пряність і аромат м'яса надає насичена, з овочами і грибами підлива. Блюдо виходить соковитим, ситним і дуже смачним. Замість сковороди можна використовувати мультиварку, блюдо в ній вийде не гірше.

  • Свинина - 900 грам (краще брати корейку або шию)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кольорова капутса - 100 грам
  • Гриби печериці - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Вода - 2 склянки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
1
Цвітну капусту і селеру промийте, цибуля і чистий Chesnok. Свинину також добре промийте і поріжте на шматочки.
2
Складіть овочі і свинину в сковороду з товстим дном, обсмажте до золотистого кольору. Приправити сіллю і poperčite.
3
Коли все підрум'яниться, залийте водою, накрийте кришкою і тушкуйте приблизно годину на повільному вогні.
4
Дістаньте овочі. Разом з соком, який залишився від готування, складіть в блендер і перебити до однорідної маси. М'ясо залиште на сковороді і підсмажте до золотистої скоринки.
5
Гриби поріжте слайсами і обсмажте на олії, додайте підливу і протушкувати хвилин 10.
6
Свинину викладіть на тарілку, зверху полийте підливкою. Смачного!

Схожі рецепти