Піджарка зі свинини з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Піджарка зі свинини з підливою - просто вибух смаку. Свинина з підсмаженою хрусткою скоринкою, м'яка і соковита всередині відмінно поєднується шовковистою грибною підливою і підходить до будь-якого гарніру.
Сьогодні я розповім, як приготувати піджарку з свинини з підливою з печериць. Різноманіття смаку, пряність і аромат м'яса надає насичена, з овочами і грибами підлива. Блюдо виходить соковитим, ситним і дуже смачним. Замість сковороди можна використовувати мультиварку, блюдо в ній вийде не гірше.
- Свинина - 900 грам (краще брати корейку або шию)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кольорова капутса - 100 грам
- Гриби печериці - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Стебло селери - 2 штуки
- Вода - 2 склянки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
1
Цвітну капусту і селеру промийте, цибуля і чистий Chesnok. Свинину також добре промийте і поріжте на шматочки.
2
Складіть овочі і свинину в сковороду з товстим дном, обсмажте до золотистого кольору. Приправити сіллю і poperčite.
3
Коли все підрум'яниться, залийте водою, накрийте кришкою і тушкуйте приблизно годину на повільному вогні.
4
Дістаньте овочі. Разом з соком, який залишився від готування, складіть в блендер і перебити до однорідної маси. М'ясо залиште на сковороді і підсмажте до золотистої скоринки.
5
Гриби поріжте слайсами і обсмажте на олії, додайте підливу і протушкувати хвилин 10.
6
Свинину викладіть на тарілку, зверху полийте підливкою. Смачного!