Рецепт Піджарка з баранини фото

Піджарка з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Напевно, найпростіше м'ясне блюдо, яке можна зробити, це посмажити будь-яке м'ясо з овочами. А що може бути простіше? І виходить завжди смачно, якщо все правильно приправити. Пробуйте!

Зараз ви дізнається про те, як приготувати піджарку з баранини. Це елементарне блюдо багатьох кухонь Сходу. Воно в міру гостре і трохи солодке. Гаряче відмінно підійде до картопляного гарніру. Цей рецепт - прекрасний доказ того, що чим простіше, тим краще! Приступаємо до готування!

  • Баранина - 400 грам
  • Нирки барана - 100 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Морква - 1 штука
піджарка з баранини - фото крок 1
М'ясо помийте, наріжте невеликими шматочками. Pochki чистий, розділіть ножем навпіл. Смажте інгредієнти в маслі.
піджарка з баранини - фото крок 2
Цибуля чистий, наріжте кільцями. Додайте його в сковороду до м'яса, продовжуючи смажити. Takzhe чистий, помийте і поріжте моркву. Додайте її на сковороду.
піджарка з баранини - фото крок 3
Залишається лише все приправити, посолити і додати зелень. Баранина, нарізана шматочками зі стороною близько 2 см, смажиться приблизно 25 хвилин. Поступово зменшуйте вогонь, щоб овочі не підгоріли. Смачного!

Схожі рецепти