Піджарка з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, найпростіше м'ясне блюдо, яке можна зробити, це посмажити будь-яке м'ясо з овочами. А що може бути простіше? І виходить завжди смачно, якщо все правильно приправити. Пробуйте!
Зараз ви дізнається про те, як приготувати піджарку з баранини. Це елементарне блюдо багатьох кухонь Сходу. Воно в міру гостре і трохи солодке. Гаряче відмінно підійде до картопляного гарніру. Цей рецепт - прекрасний доказ того, що чим простіше, тим краще! Приступаємо до готування!
- Баранина - 400 грам
- Нирки барана - 100 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Морква - 1 штука
М'ясо помийте, наріжте невеликими шматочками. Pochki чистий, розділіть ножем навпіл. Смажте інгредієнти в маслі.
Цибуля чистий, наріжте кільцями. Додайте його в сковороду до м'яса, продовжуючи смажити. Takzhe чистий, помийте і поріжте моркву. Додайте її на сковороду.
Залишається лише все приправити, посолити і додати зелень. Баранина, нарізана шматочками зі стороною близько 2 см, смажиться приблизно 25 хвилин. Поступово зменшуйте вогонь, щоб овочі не підгоріли. Смачного!