Піца з сиром «Фета»
(покроковий рецепт з фото)
Сир "фета" хороший з нейтральною зеленню, зі шпинатом, наприклад. Уявляю рецепт вегетаріанської піци з сиром "фета" і свіжим шпинатом. Основу готуємо самі з борошна, оливкового масла і води. Вперед!
"фета" - грецький сир з овечого та козячого молока, іноді - з коров'ячого. Витримують його не менше трьох місяців і зберігають в розсолі. "фета" має солоний смак. Для того, щоб від такого смаку позбутися, рекомендується вимочити сир у воді або мінералці.
Отже, як приготувати піцу з сиром "фета"?
1. Для того, щоб приготувати основу для піци насамперед треба просіяти борошно. Потім до борошна додайте оливкову олію, воду. Замісити м'яке і еластичне тісто.
2. Деко застеліть пергаментом.
3. Духовку дозволите на 190 градусів.
4. Сир "фета" наріжте пластами.
5. Шпинат промийте, просушіть.
6. Викладіть шпинат з сиром "фета" на приготовлену основу.
7. Випікайте піцу з сиром "фета" в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з сиром "фета" готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сир "фета" - 100 грам
- Шпинат (пучок) - 2 штуки
Отже, як приготувати піцу з сиром "фета"?
1. Для того, щоб приготувати основу для піци насамперед треба просіяти борошно. Потім до борошна додайте оливкову олію, воду. Замісити м'яке і еластичне тісто.
2. Деко застеліть пергаментом.
3. Духовку дозволите на 190 градусів.
4. Сир "фета" наріжте пластами.
5. Шпинат промийте, просушіть.
6. Викладіть шпинат з сиром "фета" на приготовлену основу.
7. Випікайте піцу з сиром "фета" в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з сиром "фета" готова!
Смачного!