Лосось під сиром «Фета»
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках м'якого вершкового доповнення до риби несподіваним чином з'явився фета. Зазвичай її не додають в подібні страви, але тут все зійшлося найкращим чином. Це буде дуже смачно і ароматно.
Вийшло незвичайне поєднання продуктів, яке дало і такий же смак, одночасно пряний, кислий і вершковий. Додайте до цього супернежную текстуру і соковитість. Стало цікаво? Тоді прочитайте про те, як приготувати лосося під сиром "фета" . Гарнір зробимо відразу ж, це буде дуже ароматний рис.
- Філе лосося - 360 грам
- Мал "орзо" - 150 грам
- Фета - 30 грам
- Лимон - 1 штука
- Кріп - 2 штуки (гілочка)
- Петрушка - 1 штука (гілочка)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2, 5 Ст. Ложки
1. З половинки лимона натріть цедру і вичавіть сік, а решту розріжте на часточки. Дрібно наріжте петрушку, цибуля і часник.
2. В сотейнике вскипятите 300 мл води. Потім додайте промитий рис. Варіть його протягом 12 хвилин.
3. Поки зробіть заправку. Змішайте 2 ст. Ложки олії з половиною петрушки, 1 ст. Ложкою соку і чайною ложкою цедри.
4. Тепер займіться рибою. На деко викладіть лосося. Зверху розподіліть шматочки сиру, петрушку, цедру і половину часнику. Запікайте лосося протягом 10 хвилин в духовці при 180 градусах.
5. Тим часом в готовий рис влийте лимонну заливку і трохи масла. Додайте часник, сіль і перець. Все перемішайте.
6. Подавайте лосося з рисом, посипавши страву кропом. Поливайте рибу лимоном. Смачного!