Рецепт Піца з шинкою і моцарелою фото

Піца з шинкою і моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Шинка , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Моцарелла робить смак піци з шинкою більш соковитим і ніжним. Обов'язково спробуйте приготувати піцу з шинкою і моцарелою будинку. Вона хороша і на холодну, і на другий день. А готується вона швидко.

Опис приготування:

Таку піцу можна готувати тільки з шинкою і моцарелою. Але мені захотілося додати ще різної смакоти, які залишилися після вечірки.

Отже, як приготувати піцу з шинкою і моцарелою?

1. Для початку включіть її нагріватися на 190 градусів.

2. Потім замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто до полусантіметровой товщини.

3. Деко застеліть пергаментним папером. Розкачане тісто викладіть на деко.

4. Основу змастіть томатним пюре.

5. Моцареллу натріть на тертці або порвіть руками і розкидайте по піці.

6. Викладіть на піцу подрібнену нарізку шинки.

7. Наріжте пластинками печериці і також додайте на піцу.

8. Помідори промийте, наріжте часточками. Викладіть на інші інгредієнти.

9. Посипте піцу орегано і чорним перцем.

10. Маслини і базилік можна додати на вже готову піцу.

11. Випікайте піцу з шинкою і моцарелою в духовці протягом 15 хвилин.

Піца з шинкою і моцарелою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
  • Моцарелла - 100-150 грам
  • Печериці - 5 штук
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Помідор - 1 штука
  • Маслини - 5-6 штук
  • Орегано, чорний перець мелений - За смаком
Таку піцу можна готувати тільки з шинкою і моцарелою. Але мені захотілося додати ще різної смакоти, які залишилися після вечірки.

Отже, як приготувати піцу з шинкою і моцарелою?

1. Для початку включіть її нагріватися на 190 градусів.

2. Потім замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто до полусантіметровой товщини.

3. Деко застеліть пергаментним папером. Розкачане тісто викладіть на деко.

4. Основу змастіть томатним пюре.

5. Моцареллу натріть на тертці або порвіть руками і розкидайте по піці.

6. Викладіть на піцу подрібнену нарізку шинки.

7. Наріжте пластинками печериці і також додайте на піцу.

8. Помідори промийте, наріжте часточками. Викладіть на інші інгредієнти.

9. Посипте піцу орегано і чорним перцем.

10. Маслини і базилік можна додати на вже готову піцу.

11. Випікайте піцу з шинкою і моцарелою в духовці протягом 15 хвилин.

Піца з шинкою і моцарелою готова!

Смачного!

Схожі рецепти