Піца з шинкою і моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Моцарелла робить смак піци з шинкою більш соковитим і ніжним. Обов'язково спробуйте приготувати піцу з шинкою і моцарелою будинку. Вона хороша і на холодну, і на другий день. А готується вона швидко.
Таку піцу можна готувати тільки з шинкою і моцарелою. Але мені захотілося додати ще різної смакоти, які залишилися після вечірки.
Отже, як приготувати піцу з шинкою і моцарелою?
1. Для початку включіть її нагріватися на 190 градусів.
2. Потім замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто до полусантіметровой товщини.
3. Деко застеліть пергаментним папером. Розкачане тісто викладіть на деко.
4. Основу змастіть томатним пюре.
5. Моцареллу натріть на тертці або порвіть руками і розкидайте по піці.
6. Викладіть на піцу подрібнену нарізку шинки.
7. Наріжте пластинками печериці і також додайте на піцу.
8. Помідори промийте, наріжте часточками. Викладіть на інші інгредієнти.
9. Посипте піцу орегано і чорним перцем.
10. Маслини і базилік можна додати на вже готову піцу.
11. Випікайте піцу з шинкою і моцарелою в духовці протягом 15 хвилин.
Піца з шинкою і моцарелою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
- Моцарелла - 100-150 грам
- Печериці - 5 штук
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Помідор - 1 штука
- Маслини - 5-6 штук
- Орегано, чорний перець мелений - За смаком
Отже, як приготувати піцу з шинкою і моцарелою?
1. Для початку включіть її нагріватися на 190 градусів.
2. Потім замісити тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто до полусантіметровой товщини.
3. Деко застеліть пергаментним папером. Розкачане тісто викладіть на деко.
4. Основу змастіть томатним пюре.
5. Моцареллу натріть на тертці або порвіть руками і розкидайте по піці.
6. Викладіть на піцу подрібнену нарізку шинки.
7. Наріжте пластинками печериці і також додайте на піцу.
8. Помідори промийте, наріжте часточками. Викладіть на інші інгредієнти.
9. Посипте піцу орегано і чорним перцем.
10. Маслини і базилік можна додати на вже готову піцу.
11. Випікайте піцу з шинкою і моцарелою в духовці протягом 15 хвилин.
Піца з шинкою і моцарелою готова!
Смачного!