Пиріг з моцарелою і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Додайте ще один пиріг в ваш блокнот з рецептами. Пиріг з моцарелою і шинкою дуже ситний! Цей рецепт відноситься до італійської кухні, так що його можна назвати святковим.
Пиріг можна ставити в холодильник, а потім повторно розігрівати. Зручно брати його на роботу в якості обіду. А теплий аромат картоплі з шинкою нікого не залишить байдужим, вже будьте в цьому впевнені! Розповідаю і показую, як приготувати пиріг з моцарелою і шинкою.
- Картопля - 1 кілограм
- Вершкове масло - 200 грам (заздалегідь дістаньте його з холодильника)
- Пармезан - 100 грам (можна взяти будь-який твердий сир)
- Яйце - 3 штуки
- Моцарелла - 200 грам
- Шинка - 150 грам
- Сухарики - 100 грам
- Сіль - За смаком
Крок 1. Відваріть нечищений картопля. Після того, як він охолоне, знімете з нього шкурку.
Крок 2. Увімкніть духовку на 180 градусів, щоб вона прогрілася. Cons (або подрібніть в блендері) картопля, додайте трохи солі. Смак повинен бути приємним.
Крок 3. Додайте масло і молоко.
Крок 4. Додайте пармезан (можна замінити його на будь-який інший твердий сир).
Крок 5. Додайте яйця. Ретельно перемішайте.
Крок 6. Присипте сухарями блюдо для випічки. Викладіть туди 1/3 частина картопляної маси.
Крок 7. Викладіть нарізану шинку. На шинку викладіть моцарелу.
Крок 8. Викладіть знову картопляну масу, а на неї - шинку і моцарелу. Потім викладіть залишок картопляної маси. Присипте сухарями.
Крок 9. Запікайте 30-40 хвилин до золотистої скоринки.
Крок 10. Готово! Смачного!